Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Importanta terapiei prin masaj

Importanta terapiei prin masaj
Importanta masajului si a atingerii umane nu poate fi subliniata suficient de mult. Atingerea umana este vitala pentru crestere si dezvoltare. Iar masajul este folosit de secole bune in diferite culturi. Iar studiile recente incearca sa-l aduca in prim-plan ca metoda eficienta de incurajare a unei stari optime de sanatate.


Reactia instinctiva cand ai un punct dureros este sa masezi zona respectiva. Masajul este inregistrat ca una dintre cele mai vechi forme de terapie folosita de practicile medicale stravechi. In secolul al cincilea, Hippocrate, parintele medicinei, le spunea medicilor despre cat de eficienta este acesta terapie care consta in manipularea tesuturilor moi ale corpului, manual sau mecanic. Beneficiile nu se inregistreaza doar la nivel mental, ci si fizic.
Ca beneficii, notam o intensificare a circulatiei sangelui si a lichidelor limfatice in organism, eliberarea de tensiunea generalizata, de stresul acut, intarirea imunitatii, reglarea tensiunii arteriale si scaderea tensiunii musculare si a durerii.
Reflexoterapia, ca ramura a acestei terapii, se bazeaza pe faptul ca fiecarui organ principal al corpului ii corespunde o anumita zona din talpa. Prin masarea zonei respective, starea organului corespondent se imbunatateste.
Aparatul Infrared Foot Massage are doua zone active care reproduc forma talpilor si care sunt prevazute cu protuberante dure, amplasate exact in punctele ce corespund principalelor organe ale corpului. Iar aceste zone active vibreaza cu frecvente diferite, oferind un masaj extrem de eficient. Prin masaj reflexogen are loc o intensificare a circulatiei sangvine, atat in zona respectiva cat si in organul sau zona corespondenta. Ca urmare, se intensifica aportul de substante hranitoare, de oxigen, de enzime, hormoni, anticorpi si in acelasi timp se intensifica procesul de eliminare a toxinelor.
Infrared Foot Massage are nu mai putin de 25 de programe de masaj, adaptate pentru principalele organe ale corpului. Il poti folosi atat cu tinta precisa, pentru o anumita afectiune, cat si pentru obtinerea unei stari generale de bine.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reflexoterapie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0