Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In cautare de visatori

In cautare de visatori
Da, uneori am capul in nori. Sunt adesea nelogata la ceea ce se intampla in jurul meu, pentru ca traiesc in lumile care se succeda in capul meu. Poate de aceea, sotul meu nu este tot timpul incantat. Cultural vorbind, el este cel ciudat. Relatia cu un visator nu este printre preferintele majoritatii. Lumea tinde sa le intoarca spatele visatorilor, pentru ca nu sunt cu picioarele pe pamant. Si, in cazul unora, este adevarat.


Dar adevaratii visatori sunt cei care inteleg realitatea si cum s-o modeleze in functie de pasiunile lor. Visatorul adevarat este cea mai indicata tipologie de persoana pe care vrei s-o ai in preajma ta. Iata si de ce:
1. Visatorii vad mai mult decat ceea ce este in fata lor.
Este usor sa fii cinic in viata si in relatii, atata vreme cat privesti viata ca pe o serie de rutine printre care navighezi. O perspectiva negativa asupra vietii inseamna un areal limitat de miscare, unul care alunga speranta pentru lumea mai buna care ne inconjoara.
Visatorii au insa superputerea de a se alimenta de la sursa de magie. Ei pot capta speranta si pot hrani romantismul in viata. Se apuca cu mainile de speranta si o folosesc ca pe un instrument sa-si mentina relatiile sanatoase.
Adevarul este ca visatorii te pot ajuta sa vezi aspectele pozitive ale vietii, dragostei si lumii. Au aversiune fata de cinism, lucru rar, dar atat de necesar in cultura noastra, mai ales cand ne apropiem de subiectul dragoste.
Simplu spus, visatorii au speranta. Cand vin vremuri grele, cand oamenii sunt rai cu ei si cand partenerul se loveste de pragul de sus, revarsa speranta, pentru a vad dincolo de circumstantele intunecate.
2. Visatorii nu lasa imposibilul sa le limiteze actiunile.
Cand dai de o sarcina imposibila, este de asteptat sa te dai in spate, sa atingi iar posibilul si sa traiesti in siguranta in limitele capacitatilor tale. Dar visatorii vad imposibilul si se duc tinta la el. Sunt mai indrazneti.
Aceasta tendinta poate fi vazuta ca o caracteristica negativa, pentru ca, de cele mai multe ori, visatorii vor cadea. Esueaza, in timp ce lumea din jur ii asteapta sa faca iar ceva ce este posibil.
Dar preferi sa fii alaturi de cineva care cultiva o cultura a riscului sau una a jocului in limite rezonabile? Si cand spun risc, nu ma refer la saritul de pe cladiri, ci la efortul de a te indrepta spre lucruri care vor fi spre beneficiul unui bine mai mare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre visatori

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imposibil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre speranta

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0