SuntFericita cauta meniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lapte de migdale crude

Lapte de migdale crude
Este imposibil sa nu-ti placa migdalele crude. Nu te poti satura de ele. Poti manca zilnic migdale, fie in smoothie-uri vegane home-made, in supe crema vegane sau ca pe o simpla gustare la indemana pe parcursul intregii zile. A, sa nu uit, le poti pune in salate, le poti folosi in retete de prajituri fara gluten si intr-o gama larga de deserturi vegane. Si lista poate continua.


Migdalele crude stau chiar langa mult iubitul avocado. Si ce e si mai bine e ca sunt minunate pentru tine. Evident, prea mult din orice nu este indicat si trebuie sa iei in calcul dieta pe de-a intregul si aportul caloric totala, pentru a vedea cate migdale sunt bune pentru tine.
Cum sa faci lapte de migdale:
  • O cana de migdale crude lasate la inmuiat vreme de 12 ore
  • 2-3 cani de apa purificata (unii folosesc 4 cani)
1. Pune migdalele crude intr-un vas larg si acopera-le cu apa filtrata si 1 lingurita de sare de mare cam 12 ore. 
2. Clateste fructele de cateva ori, pentru a indeparta orice antinutrient sau inhibitor de enzime. Orice fruct iesit la suprafata trebuie aruncat. Dupa 12 ore vei vedea ca fructele au absorbit apa si arata mai pline.
3. Pune migdalele si apa in blender si apasa pe on la viteza mica. Accelereaza viteza pana cand fructele sunt complet pulverizate. Poti bea rezultatul fara a strecura, caci vei beneficia de mai mult calciu.
4. Daca alegi sa strecori rezultatul, nu arunca bucatile de migdale. Deshidrateaza-le si foloseste-le in alte retete (smoothie-uri, unt de midgale, prajituri etc.). Poti, de asemenea, sa te exfoliezi cu ce ti-a ramas.
5. Poti bea laptele asa cum este sau indulcit cu stevie sau suc de agave. Il poti pastra la frigider pentru un maximum de 2 zile sau chiar 3 (daca ai setat frigiderul la o temperatura scazuta).

Sursa: helathyblenderrecipes.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lapte de migdale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre migdale

Cele mai citite articole

Exercitiile fizice si intense sunt importante pentru a-ti mentine o silueta impecabila, insa ...
Rujul rosu este cel mai de efect accesoriu pe care il poti purta atunci cand vrei sa te ...
Corectorul este produsul special creat pentru a te ajuta sa ascunzi imperfectiuni precum roseata, ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016