Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Preferinte care iti dau de gol adevarata personalitate

Preferinte care iti dau de gol adevarata personalitate
De multe ori ne place sa fim altfel. Poate mediul de la serviciu sau grupul extins de prieteni ne impiedica sa fim asa cum suntem in realitate ori alegem sa ne transformam pentru ca simtim ca astfel evoluam si ne maturizam. Ei bine, in timp ce comportamentul si atitudinile se pot schimba, personalitatea ramane aceeasi, indiferent cat am incerca sa o ascundem. Iata cateva preferinte care iti dau de gol adevarata personalitate...


Filmele preferate. Filmele la care iti place sa te uiti vorbesc despre ce fel de persoana esti. Logic, daca te uiti la filmele de dragoste, esti o femeie romantica, care incearca mereu sa fie optimista si care uneori viseaza la dragostea adevarata. Daca preferi filmele de aventura sau horror inseamna ca iti plac emotiile putenice si nu te sperii din orice fleac. Si la final, dar nu in cele din urma, se spune ca filmele science-fiction sunt pentru persoanele cerebrale, dar care nu uita sa viseze.
Culoarea preferata. Din toata paleta de culori, alege-o pe cea care iti place cle mai mult; culoarea preferata poate spune multe despre personalitatea ta. Astfel, daca alegi o culoare deschisa, cum ar fi rosul sau galbenul, inseamna ca esti o persoana extrovertita, prietenoasa si activa. Rozul si violetul sunt considerate culori feminine si misterioase, iar negrul si albastrul sunt rezervate celor visatori, introvertiti, distanti.
Telefonul si aplicatiile sale. Desi poate parea curios, telefonul ne poate vorbi despre personalitatea unui om, tocmai pentru ca este un obiect atat de des folosit. Daca telefonul este ingrijit si are mereu cate o husa ori aplicatie noua, atunci persoana care il detine vrea sa fie mereu la moda si in trend cu toate noutatile. Un telefon obisnuit, cu functiile de baza, arata o persoana foarte activa fizic, mereu mai preocupata de viata practica, decat de aplicatii, jocuri sau statusuri pe Facebook. Se mai spune ca telefoanele cu tastatura qwerty sunt pentru persoanele foarte prietenoase, cel putin pe retelele de socializare, iar cele cu o camera foto foarte performanta sunt ale celor carora le plac amintirile.
Mancarea preferata. Da, si mancarea poate sa „vorbeasca” despre tine. Daca iti plac bucatele specifice diferitelor tari si locuri, atunci esti o persoana mereu dornica de nou si care adora sa calatoreasca. Cei care prefera mancarea chinezeasca sunt de obicei oameni rabdatori si prietenosi. Produsele de patiserie sunt alese de cei care au multa imaginatie si spirit artistic, inghetata ar fi preferata celor care au inca suflet de copil si pizza e pentru cei extrovertiti si foarte vorbareti.
Locul de munca. Daca nu ti-ai personalizat spatiul de munca in vreun fel (cu poze, plante, etc), atunci e clar ca nu vrei sa petreci prea mult timp acolo, fie in birou, fie pe postul respectiv. Fotografiile de familie tinute la vedere, pe birou, arata o persoana emotiva, legata de familie si de cei dragi.
Masina care iti place. Cand vine vorba de masini, cliseele nu se mai termina. Masinile mici sunt reprezentative pentru persoanele delicate si feminine, in timp ce marcile mai clasice arata ca cel de la volan este un om studios, un bun observator. Masinile hibrid sunt caracteristice celor interesati de mediu si protejarea acestuia, persoane inteligente si sofisticate.
Pantofii preferati. Nu stim cat de mare poate fi legatura intre tipul de pantofi purtati si personalitate, insa cert e ca ne dau informatii importante despre gustul si activitatile fiecaruia. Daca porti mereu tenisi, e clar ca esti o fire energica, vivace, mereu gata de actiune; balerinii intra in aceeasi categorie, insa denota multa feminitate si delicatete. Papucii de vara sau de plaja sunt practici si se potrivesc persoanelor care prefera stilul practic si relaxat. Pantofii cu toc arata o persoana care vrea sa fie seducatoare, eleganta si mereu in centrul atentiei.
Animalul de companie preferat. Pasarile sunt pe placul celor cu o personalitate visatoare, care au un mare simt de observatie. Pestii se potrivesc mai bine introvertitilor, in timp ce cainii sunt animalele de companie perfecte pentru oamenii prietenosi, deschisi, cu personalitate sociabila. Pisicile ar fi cele mai bune prietene ale oamenilor egoisti si lenesi... in timp ce soriceii si porcii de Guineea sunt pe placul celor cu personalitate supusa, timizilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitatea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre persoana

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre filme

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre preferat

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0