1/2 piept curcan
1 lingura ulei
3 morcovi
1 lingura unt
marar
lamaie
Preparare:
Pieptul de curcan se trage la tigaie cu ulei, apoi se lasa la fiert, cu apa; dupa vreo 5 minute se adauga morcovii taiati felii. Se mai lasa sa fiarba si, daca e nevoie, se mai adauga 1 lingura de unt. Pieptul de curcan se serveste cald sau rece, cu marar tocat presarat deasupra si zuama de lamaie.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
