Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei alimente care te ajuta sa slabesti in mod natural

Trei alimente care te ajuta sa slabesti in mod natural
A tine dieta nu este asa un lucru simplu in zilele noastre. Oamenii par a se misca mai repede si mai repede cu fiecare zi care trece, crescand valoarea alternativelor nesanatoase in fata meselor nutritive. Intr-o astfel de cultura, nu este deloc suprinzator ca ratele obezitatii sunt la niveluri atat de mari.


Chiar si asa, exista anumite alimente usor disponibile care nu sunt dificil de gatit si care ar trebui mancate zilnic.
1. Tulpini de telina.
Au mai putini nutrienti decat alte legume, dar sunt si mai greu de digerat, asa ca necesita mai multe calorii pentru digerare decat contin. Prin urmare, o strategie desteapta pentru cei care vor sa slabeasca este sa manance telina sau tulpini de telina intre mese, pentru a-si alina foamea.
Tulpinile verzi de telina contin mai multe vitamine si saruri minerale decat bulbul. Urmeaza o cura de 10 zile, band in fiecare dimineata, pe stomacul gol, un paharel de suc de telina. Poti adauga cateva picaturi de lamaie, un praf de sare si de piper macinat. Sari peste cea de-a doua etapa daca suferi de arsuri de stomac.
2. Leguminoase.
Structura moleculara complexa de proteine si fibre le face mai dificil de digerat decat faina, zaharul si alte alimente simple. Cand ceva ia mai mult de digerat, te vei simti satula mai multa vreme. Desi, in mod tipic, se gasesc in mancaruri cu cantitati moderate pana la largi cantitati de grasime, proteinele se gasesc din plic si in medii aproape libere de grasimi: umila fasole. Desi contine o cantitate modesta de fibre, fasolea este unul din cele mai sanatoase alimente de pe planeta si reprezinta o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de ceva simplu si ieftin de a manca sanatos.
3. Fulgii de ovaz.
Acestia sunt plini de fibre care se digera greu si sunt optiunea perfecta pentru micul dejun. Avand in vedere ca metabolismul se accelereaza dupa prima masa a zilei, orice persoana care tine dieta poate rearanja caloriile consumate in timpul zilei pentru ca o cantitate modesta sa fie ingerata dupa trezire. Asa cresti cantitatea de calorii arse pasiv de corp fara niciun efort. Fulgii de ovaz ofera si fibre pentru a te simti satula si clasica asociere cu micul dejun este potrivita pentru a impulsiona metabolismul.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accelerarea metabolismului

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0