Aveti nevoie de:
- 800 gr ciuperci maricele
- un dovleac micut
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- usturoi
- patrunjel
- condimente dupa gust (sare, piper, busuioc)
Cum se face:
Incepeti prin a curaja ciupercile de coaja, rupeti piciorusele si treceti-le printr-un jet de apa. Curatati dovleacul de coaja si tocati-l marunt. Adaugati in acelasi bol si piciorusele ciupercilor, taiate de asemenea marunt, impreuna cu cei doi ardei grasi tocati.
Spalati rosiile, indepartati cotorul si partea zemoasa, tocati-le marunt si adaugati-le peste restul preparatelor.
Adaugati apoi si usturoiul pisat, cateva bucatele de patrunjel si adaugati condimente dupa gust. Amestecati compozitia, cu care veti umple apoi ciupercile.
Asezati-le pe o tava unsa cu ulei si bagati-le la cuptor pentru 20 de minute.
Rezultatul va fi unul spectaculos.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
