Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ciuperci cu legume si masline

Ciuperci cu legume si masline
Data telurica neidentificata. Zapada si gerul imi dau de banuit ca suntem, inca, in miez de iarna. Capitanul Gurmand, cel care a invins in batalia cu kilogramele, revine si va propune o reteta de ciuperci simpla, dar apetisanta. Ingrediente: - 500 grame de ciuperci Champignon (seamana cu Champagne, doar ca sunt ciuperci); - o jumatate de pahar de vin alb (asta ca tot vorbeam despre Champagne...); - 3 ardei grasi, dar care au trecut cu bine de testul cardio. Daca fac un tricolor, mancarea va fi apreciata in plus si pentru aspect; - o ceapa mai mare sau 2 cepe mici; - 3 morcovi medii; - 125 - 150 de grame de masline fara samburi; - ulei, sare, piper macinat, oregano. Mod de preparare: Luati ciuperci proaspete, mancarea va fi mai gustoasa asa. Anesteziati ciupercile si legumele, ca sa nu zbiere cand le taiati si sa vina cine stie ce amari sa va salte pentru rele tratamente aplicate legumelor. Acum le puteti taia in... liniste. Ciupercile felii, ardeii cubulete (incercand totusi sa evitati stilul cubist), ceapa solzisori (care vor deveni aurii, si obtineti pestisorul de aur), morcovii si maslinele rondele. Pregatiti o cratita pentru cuptor, cratita in care puneti ulei, apoi ciupercile si legumele. Dati cratita la foc, pe aragaz. Dupa ce ciupercile si-au lasat putin suc, adaugati vinul si condimentele. Ce urmeaza? Ati ghicit: sa adaugati maslinele si sa puneti cratita la cuptor, la foc mai potolit, cu capac. Mare grija mare, sa nu va ardeti in timpul acestei operatii! Puteti consuma mancarea ca garnitura sau, cel mai bine, ca fel principal. Merge strasnic cu muraturi, chiar daca i-ati pus vin. Pofta buna, dar moderata! Articol preluat din Manager.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti


Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masline

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciuperci

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vin

Cele mai citite articole

Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Nu de putine ori ni se intampla sa simtim nevoia unui aliment dulce si chiar sa devenim nervosi din ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016