Ciupercile reprezinta o excelenta sursa de proteine si minerale precum fosfor, calciu, magneziu, fier, zinc. Mancarurile cu ciuperci sunt consistente si ofera imediat senzatia de satietate.
Ingrediente pentru cartofi umpluti cu ciuperci:
- 1 kg de cartofi;
- 80 g unt;
- 200 g ciuperci;
- sare, piper;
- marar.
Cartofi umpluti cu ciuperci - modalitate de preparare
Se spala cartofii si se coc, intregi, in cuptor. Dupa ce s-au copt, se taie pe jumatate si cu ajutorul unei lingurite se scobeste interiorul care se amesteca cu untul, ciupercile tocate marunt, sarea, piperul si mararul fin tocat. Se umplu cartofii, se aseaza in tava unsa cu unt si se dau la cuptor cateva minute.
Cand sunt rumeniti se scot si se presara verdeata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!