Ciupercile reprezinta o excelenta sursa de proteine si minerale precum fosfor, calciu, magneziu, fier, zinc. Mancarurile cu ciuperci sunt consistente si ofera imediat senzatia de satietate.
Ingrediente pentru cartofi umpluti cu ciuperci:
- 1 kg de cartofi;
- 80 g unt;
- 200 g ciuperci;
- sare, piper;
- marar.
Cartofi umpluti cu ciuperci - modalitate de preparare
Se spala cartofii si se coc, intregi, in cuptor. Dupa ce s-au copt, se taie pe jumatate si cu ajutorul unei lingurite se scobeste interiorul care se amesteca cu untul, ciupercile tocate marunt, sarea, piperul si mararul fin tocat. Se umplu cartofii, se aseaza in tava unsa cu unt si se dau la cuptor cateva minute.
Cand sunt rumeniti se scot si se presara verdeata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
