Ingrediente:
- 6 cartofi;
- 200 ml smantana sau crema de branza;
- 200 g ciuperci proaspete;
- 1 ceapa;
- busuioc;
- oregano;
- sare si piper.
Cum se prepara cartofii umpluti cu smantana si ciuperci:
Cartofii se spala bine si pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor pentru 60 de minute, iar cand furculita patrunde usor inseamna ca sunt gata. Dupa ce s-au racit, se taie in jumatate. Se scoate interiorul care se pune intr-un bol, se adauga smantana si se condimenteaza cu busuioc, oregano, sare si piper.
Intr-o tigaie incingem putin ulei, calim ceapa tocata solzisori si ciupercile taiate cubulete. Dupa ce s-au racit, le adaugam in bol peste compozitia pregatita.
Umplem jumatile de cartofi cu aceasta compozitie si ii mai dam la cuptor pentru 10 minute. Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Sursa articol si sursa foto: tasteofhome.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.75
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!