- 1 portie paste/spaghete fierte al dente;
- 1 lingura ulei de masline;
- 4-5 catei de usturoi;
- boia iute, fulgi de ardei iute sau chiar ardei iuti, tocati marunt;
- optional, 1 lingura pasta de tomate.
Cum se prepara:
Pastele se fierb in apa clocotita vreo 5 minute, atat cat sa ramana destul de tari. Usturoiul se piseaza, se toaca marunt sau se feliaza. Separat se pune uleiul intr-o cratita, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute si pasta de tomate si se lasa pe foc atat cat sa de friga putin. La final se adauga si spaghetele bine scurse de apa si se mai lasa 1 minute, amestecand incontinuu, astfel incat pastele sa fie acoperite de o pelicula de ulei.
Se pot servi cu patrunjel tocat, branza rasa ori masline, insa si fara toate acestea spaghetele Aglio e Olio au un gust extraordinar.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!