Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Sufleu de conopida

Reteta zilei: Sufleu de conopida
Reteta zilei: Sufleu de conopida

Ce gatesti in acest weekend? Nu ai nicio idee? Nu-i nimic. Suntfericita.manager.ro iti vine in ajutor cu o noua reteta: sufleu de conopida.


Conopida este bogata in antioxidanti, vitamina C, calciu, fosfor, mangan si acid folic. Are un continut scazut de calorii, fiind astfel ideala in curele de slabire. Recomandam doamnelor care sunt la cura de slabire o delicioasa supa crema de conopida.
Conopida ajuta la detoxifierea organismului si la scaderea nivelului de colesterol din sange.
Ingrediente pentru sufleu de conopida:
- 1 conopida;
 - 3 oua;
- 100 g unt;
- 200 g cascaval ras;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE profesori


Examenul de definitivat Venit Dat Luat Realizata de un colectiv de profesori cu experienta culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE iti pune la dispozitie 50 de teste conforme subiectelor elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare programelor specifice pentru...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 2 linguri smantana;
- 1 lingura faina;
- 2 linguri pesmet.
Sufleu de conopida - modalitate de preparare:
Se fierbe conopida in apa clocotita cu putina sare. Dupa ce s-a fiert, se scurge de apa si se paseaza cu furculita, apoi se amesteca cu galbenusurile, untul, cascavalul, smantana si albusurile batute spuma. Faina se adauga treptat.
Se unge o tava cu unt si se presara pesmet, apoi se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit 20 de minute; nu se deschide cuptorul pentru a nu se lasa sufleul.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre conopida

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Sufleu de conopida"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


2 + 2 =

Cele mai citite articole

Atunci cand iti alegi parfumul, dincolo de aromele pe care le preferi, trebuie sa tii cont si de ce ...
Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Crezi ca ai dat suficienti bani pe tot felul de medicamente pana acum si te-ai saturat? Exista ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0