Ingrediente pentru sufleu de vanilie:
- 100 g faina;
- 1 litru de lapte;
- 200 g miere;
- sare;
- 7 oua;
- un baton de vanilie.
Modalitate de preparare:
Galbenusurile se amesteca cu un praf de sare, se adauga treptat faina, laptele rece si semintele din batonul de vanilie. Toate compozitia se pune pe foc si se amesteca bine pana se ingroasa. La final se adauga mierea de albine.
Separat, albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitia pregatita anterior. Compozitia se pune intr-o forma unsa si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul incins. Se tine in cuptor aproximativ 20-25 de minute.
Sfat: Secretul este sa coci sufleul la foc mic, sa nu deschizi cuptorul in timpul coptului si nici in primele 5 minute dupa ce este gata si ai inchis focul.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
