Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reteta de Paste: Pasca cu branza si stafide

Reteta de Paste: Pasca cu branza si stafide
Iata o reteta de pasca cu branza si stafide care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Vezi mai jos cum se prepara!


Pasca cu branza si stafide este un desert care nu trebuie sa lipseasca din meniul de Paste. Iata care sunt ingredientele necesare pentru aceasta reteta
Ingrediente pentru aluat:
- 100 g unt;
- 150 g faina;
- 80 g zahar;
- 3 galbenusuri;
- 1 ceasca smantana;
- 30 g drojdie;
- 1 pliculet de zahar vanilat;
- un varf de sare.
Umplutura:
-  1/2 kg branza de vaci;
- 100 g unt;
- 5 galbenusuri;
- 150 g smantana;
- 200 g zahar;
- 100 g stafide;
- 100 g faina;
- 1 esenta de rom;
- 1 plic zahar vanilat;
-  un varf de sare.
Decor:
- 1 ou;
- 3 linguri ulei;
- 50 g zahar.
Pasca cu branza si stafide - modalitate de preparare
Drojdia se inmoaie in putina apa calduta, se adauga faina, galbenusurile, zaharul, untul si smantana, zaharul vanilat si se framanta bine pana se dezlipeste de pe mana. Coca obtinuta se lasa la crescut aproximativ 15-20 de minute (pana isi dubleaza volumul) in vasul in care a fost framantata. Dupa ce aluatul a crescut, il impartim in 2 bucati egale. Intindem o foaie subtire pe care o punem apoi intr-o forma rotunda de copt. Forma de copt o puteti unge cu unt sau ulei si daca doriti puteti folosi si hartie de copt.
Cea de-a doua parte din aluat o impartim in 3 bucati din care realizam o impletitura pe care o vom aseza peste foaia de aluat, de jur imprejur, iar in mijloc se aseaza umplutura pe care o preparam in felul urmator: amestecam branza cu untul, adaugam galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom, smantana, stafidele si praful de sare. Faina se adauga treptat pana se omogenizeaza compozitia.
Aluatul impletit de pe margine se unge cu un amestec format din ulei, ou si zahar.
Pasca se tine in cuptorul incins aproximativ 35-40 de minute.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre desert

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016