Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semne care iti spun ca esti insarcinata - inainte sa faci testul de sarcina

de Sunt Fericita la 2019-05-31
Semne care iti spun ca esti insarcinata - inainte sa faci testul de sarcina
Ai inceput sa dormi mai mult decat de obicei, nu mai ai pofta de mancare si observi schimbari bruste de comportament? Nu te gandi ca esti bolnava, ci fa-ti testul de sarcina pentru ca este posibil sa fii o viitoare mamica. Iata care sunt semnele care iti arata ca esti insarcinata!


O metoda sigura prin care poti afla daca esti insarcinata este sa faci tesul de sarcina. Acesta nu gresesti si iti va spune in scurt timp daca urmeaza sa fii mamaica ori trebuie sa mai incerci.

Insa, inainte de a face testul de sarcina, organismul iti arata cateva semne ca urmeaza sa devi mamica. Ai simptome pe care nu le-ai mai avut pana acum, insa de la care nu trebuie sa te ingrijorezi. 

 
Iata la ce semne sa fii atenta!
 
Ai schimbari bruste de dispozitie. Daca ai momente in care te simti pregatita pentru a face un anumit lucru, esti sigura pe tine si imediat ti se schimba starea si intri in panica pentru ca nu poti controla un anumit lucru, s-ar putea sa fie o cauza a dereglarilor hormonale, un semn ca ai putea fi insarcinata. De regula, schimbarile bruste de stare, plangi, razi, esti trista, vesela, dar fara niciun motiv real pot duce la acest gand.

 
Esti balonata. Chiar daca ai o dieta alimentara echilibrata, orice ai manca, tot e balonezi. Ei bine, si in acest caz tot hormonii sunt de bina deoarece uterul incepe sa sufere mici transformari o data cu sarcina.

 
Urinezi des. Imediat cum ramai insarcinata, incep sa se produca si schimbari in organismul tau. Acum, majoritatea fluxului de sange va trece prin rinichi, iar asta inseamna ca rinichii se vor umple mai repede. De aici si nevoia de a urina mult mai des acum. De regula, acest simptom de la inceputul si pana la sfarsitul sarcinii.

 
Nu mai ai pofta de mancare. Daca inainte aveai un fel de mancare preferat pe care l-ai fi mancat oriunde, acum ai observat ca nu iti mai place, ba chiar iti provoaca greata. Ei bine, in primele luni de sarcina, din cauza hormonilor se schimba si gusturile, ba chiar si mirosul.

 
Te simti mereu obosita. Chiar daca dormi tot mai mult, tot nu te trezesti odihinita. Simti nevoia sa dormi fara limita pentru ca esti epuizata. Acest semn este specific primului trimestru de sarcina, insa poate disparea o data cu al doilea trimestru.

 
Nu iti mai vine menstruatia. Daca ciclul tau menstrual este regulat, atunci intarzierea lui este primul semn si cel mai important care prevesteste sarcina. 

 
Ai mici sangerari. Nu este un motiv de ingrijorare deoarece este absolut normal sa ai sangerari usoare atunci cand embrionul este implantat in uter. 

 
Ai greturi. La prima ora a diminetii te confrunti cu greturi? Nu iti mai pune intrebari prea multe de ce ti se intampla asta, ci bucura-te pentru ca acesta poate fi un semn ca ai ramas insarcinata. 


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0