Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stimularea metabolismului. Adevar vs. mit

de Sunt Fericita la 2020-08-06
Stimularea metabolismului. Adevar vs. mit
Stimularea metabolismului a fost un curent recent care ne-a luat prin surprindere. Iata care este adevarul si cum trebuie sa ne raportam la acest trend.


Ati auzit probabil de foarte multe ori ca e important sa-ti stimulezi metabolismul si sa ai grija cu fiecare masa. Exista tot felul de recomandari, care mai de care facuta in fel si chip, insa sunt cateva mituri pe care le vom demonta pentru dumneavoastra in acest articol.

Se recomanda deseori practicarea sportului dimineata pentru cel mai bun efect obtinut in urma miscarii. Specialistii nu sustin aceasta afirmatie, ci mai degraba recomanda adaptarea la un program care sa convina celui care doreste sa se apuce de sport in mod regulat. Intervin mai multi factori de ordin psihologic si social in aceasta situatie, asa ca momentul cel mai bun al zilei pentru miscare este atunci cand va doriti dumneavoastra sa faceti acest lucru.

Fiind o fire activa nu iti modifici metabolismul. Pentru a resimti cateva modificari va trebui sa faci peste doua ore de exercitii pe zi, in mod constant si fara intreruperi prea mari. Ce modifica cu adevarat metabolismul este varsa, sustin specialistii. O data la 10 ani, organismul incetineste in a mai prelua alimentele ingerate cu aceeasi viteza, asa ca trebuie aruncat un ochi si peste acest lucru atunci cand ne dorim sa slabim pentru a ne putea pune la punct cu capacitatea sistemului nostru.

Se mai spune si ca mancatul dupa ora sase sau sapte va favoriza cresterea in greutate sau va anula orice dieta tinuta. Total neadevarat, intrucat ceea ce conteaza cu adevarat este sa va hraniti in mod eficient si sanatos, asa ca puteti consuma seara intre 200 si 300 de calorii fara a va infometa la extrem.

Mancatul mai putin si mai des ajuta la procesul de slabire, nu? Ei bine, aceasta afirmatie este partial adevarata, intrucat trebuie sa va cunoasteti pe dumneavoastra mai bine. Aflati ce va prieste si ce nu pentru a pune in practica cele mai bune solutii. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre adevar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metabolism

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0