Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Te trezesti obosita in fiecare dimineata? Inseamna ca nu respecti aceste sfaturi

Te trezesti obosita in fiecare dimineata? Inseamna ca nu respecti aceste sfaturi
Te intrebi de ce esti vesnic obosita, desi dormi 8 ore pe noapte, consumi cafea constant si nu depui nici un efort major? Raspunsul este ca ai anumite obiceiuri care nu iti permit sa te odihnesti corespunzator.


Pentru un somn sanatos, este indicat sa fii destul de stricta in legatura cu anumite reguli si sa respecti urmatoarele trucuri pe care le vom prezenta, pe care sa le adaptezi metabolismului tau.
Trebuie sa tii cont de faptul ca stilul tau de viata influenteaza calitatea somnului. La fel si alimentatia, functionarea sistemului nervos, prezenta unor afectiuni medicale.
1. Culca-te atunci cand iti este somn
Atunci cand ai programat cateva zile in care trebuie sa te trezesti dis-de-dimineata pentru a rezolva diferite obiective, probabil te gandesti sa mergi la culcare mai devreme, insa asta nu va functiona. Stresul provocat de trezirea matinala sau de intalnirea la care vei participa nu te va lasa sa adormi prea devreme.
2. Nu consuma alcool inainte de culcare
Evident, un pahar de vin baut in timpul mesei de seara nu te va afecta cu nimic, in cazul in care nu mergi direct la culcare. Alcoolul consumat inainte de a te aseza in pat te va face sa te trezesti de multe ori in timpul noptii si nu te va lasa sa te odihnesti corespunzator.
3. Nu exagera cu sportul inainte de culcare
Adrenalina eliberata in urma efortului fizic nu te va lasa sa dormi si sa te odihnesti corespunzator. Asadar, daca vrei sa faci jogging sau cateva flotari seara, ai grija sa le programezi cu 3-4 ore inainte de culcare.
4. Nu aprinde lumina in timpul noptii
Daca nu poti sa adormi sau te trezesti constant in timpul noptii, trebuie sa eviti sa aprinzi lumina, deoarece productia de melatonina care te ajuta sa dormi va fi suprimata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afectiuni medicale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ore de somn

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0