10. Morcovi si zahar
Morcovii sunt buni pentru ochi si, daca stii sa alegi unul bun, te vei bucura de un gust desavarsit. Multi prefera morcovii negatiti, proaspeti si suculenti. Ideea de adauga zahar legumelor (mai ales la legumele de salata) poate parea un pci ciudata. Dar zaharul intensifica aroma morcovilor gatiti.
9. Cafea si sare
Daca vrei ca licoarea fierbinte pe care o iubesti sa aiba o aroma si mai si, nu trebuie decat sa adaugi un pic de sare. Sarea este folosita cam la toate felurile de mancare ce-ti trec prin minte. Este chiar folosita la dulciuri. Cafeaua care are cateva fire de sare este mai puternica.
8. Rosii cu zahar
Se prea poate sa nu-ti placa ketchup-ul, deci rosiile indulcite. Interesant este insa ca bucatarii ne recomanda ca, in loc sa punem sare pe rosii, sa incercam cu zahar. Rosiile sunt acide si sarea le accentueaza aceasta caracteristica. Zaharul insa se presupune ca adanceste aroma.
7. Ciocolata cu cafea
Este vorba de ciocolata neagra care are un gust puternic. Cum are si cafeaua, dealtfel. Asa ca aceasta combinatie distruge logica contrastelor, nu? O gogoasa cu cafea este o alaturare de bun simt, caci avem doua arome complet diferite. Se pare insa ca aroma ciocolatei va fi mult mai puternica prin adaugarea unei sorbituri din cafea neagra.
6. Carne cu seminte de anason
Dragi iubitori de carne, data viitoare cand puneti tava la cuptor, aruncati peste ea si seminte de anason. Toate restaurantele faimoase din lume folosesc trucul asta.
5. Rosiile cu frunzisul
Sunt putini oameni pe lumea asta care sa fie iremediabil cuceriti de gustul inconfundabil al rosiilor coapte. Numai ca, la gatire, este nevoi sa pui si un pic din creanga pe care stau agatate, caci acolose acund arome nebanuite.
4. Cartofi cu nucsoara
Cate feluri de mancare iti vin in minte cand spui cartofi? Multe, cu siguranta. Dar poate nu stiai cat de bine merg impreuna cartofii si nucsoara.
3. Chilli cu ciocolata
De ce ai incerca un condiment picant cu ceva ce se presupune ca trebuie sa fie dulce? Se spune ca gustul este desavarsit.
2. Mere si vanilie.
Daca ai ceva experienta in bucatarie, stii ca merele au nevoie de zahar, pentru ca sunt acide. Multi ar adauga in mod normal nucsoara sau scortisoara, dar nu s-ar gandi la vanilie.
1. Capsuni si piper
Se spune ca daca adaugi piper macinat bolului cu capsuni proaspete, aroma este exponential amplificata.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!