Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta care te poate scapa de cancer, diabet si obezitate! Care celebritati o urmeaza?

Dieta care te poate scapa de cancer, diabet si obezitate! Care celebritati o urmeaza?
Daca aveati dubii in privinta dietei care poate aduce atat de multe beneficii pentru sanatatea intregului organism, va spunem noi ca este vorba despre dieta mediteraneana, cea pe care din ce in ce mai multe celebritati o urmeaza cu sfintentie.


Haideti sa vedem si care sunt adeptii faimoasei diete mediteraneene:
Penelope Cruz - Frumoasa actrita este una dintre cele mai puternice adepte ale dietei mediteraneene, noteaza Diet-Weight-Lose.com.
Jennifer Garner, Elizabeth Hurley, Catherine Zeta-Jones, Isla Fisher, Heidi Klum sunt si ele pasionate de dieta mediteraneana, noteaza Oldwayspt.org. Sursa citata mai explica faptul ca dieta mediteraneana iti imbunatateste functiile cerebrale, te protejeaza de diabet, depresie, te ajuta sa traiesti mai mult si nu numai!
Dr OZ este si el unul dintre celebritatile care recomanda dieta mediteraneana, alaturi de celebra Rachel Ray si Brooke Burke.
Mai mult, Sophia Lauren si Eva Longoria se numara si ele printre celebritatile care prefera dieta mediteraneana, noteaza HappyHealthyHouseWife.com
Per total, descoperim doar cateva dintre celebritatile care prefera dieta mediteraneana. Sunt persoane care arata grozav, care radiaza de fericire si sanatate si nu sunt singurele.
Pentru cei care nu cunosc dieta mediteraneana, va putem spune ca dietei mediteraneene i-a fost asociata in 1993 Piramida Dietei Mediteraneene - imaginea ilustrativa pentru “standardul de aur” al modului de hranire universal recunoscut care promoveaza o viata lunga si sanatoasa.
Adoptata la Conferinta Nationala din Cambridge, Massachuttes referitoare la dieta tarilor meditereneene de catre Scoala Harvard de Sanatate Publica, Biroul European Al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si Trustul Mentinerii Obiceiurilor Vechi, are la baza cercetari in  nutritie, epidemiologie cat si studii experimentale, pentru a reprezenta o dieta sanatoasa, traditionala mediteraneana.
Piramida a fost creata folosind cele mai edificatoare date. Cercetarile au avut la baza studiul traditiilor alimentare din Creta, Grecia si sudul Italiei din anii 1960, perioada in care ratele de boli cronice in randul populatiilor din aceste tari au fost printre cele mai mici din lume, iar longevitatea se afla la un inalt nivel.
Dar anii au trecut si conditiile de viata s-au modificat. Azi, piramida dietei mediteraneene propusa a intra chiar si in patrimoniul UNESCO pentru a nu putea fi alterata, arata un pic altfel, dar isi pastreaza principiile de baza si asigura adeptilor un fizic si un mental de invidiat.
Mai multe detalii despre dieta mediteraneana puteti descoperi aici <<Dieta Mediteraneana in pasi simpli>>


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta mediteraneana

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0