Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fusta maxi, tendinta de top pentru vara 2012. VEZI IDEILE DE TINUTE

Fusta maxi, tendinta de top pentru vara 2012. VEZI IDEILE DE TINUTE
Vara si-a intrat in drepturi si garderoba are nevoie de un update clasic, pentru a fi in pas cu vremurile. Fusta maxi, clasica fusta lunga pana la glezne, este din nou la moda in vara lui 2012, motiv de bucurie in special pentru femeile cu forme, dar si pentru toate tipurile de siluete. Sa vorbim asadar despre fusta maxi, ce modele, culori si imprimeuri se poarta in vara asta...


Nu ai cum sa nu iubesti fusta maxi. Da un plus de feminitate si eleganta oricarei tinute, ascunde defectele, protejeaza pielea de razele soarelui si, desi pare greu de crezut pentru cine nu a incercat, este foarte racoroasa. In vara 2012 astea sunt liniile dupa care se ghideaza moda in general: feminitate, confort si lejeritate. In functie de material, fusta maxi poate deveni elementul central al oricarei tinute de seara, nu numai de zi. Fii atenta la material, la croiala si culoare, pentru ca acestea sunt ingredientele de baza ale unei fuste lungi care sa te avantajeze.
Fusta maxi in vara 2012: ce culori se poarta
Podiumurile de moda au oferit din abundenta tot ce ne trebuie in materie de culoare: pasteluri, nuante vibrante (numite si culori neon) sau nuante nude. In vara 2012 se poarta foarte mult culorile neon, iesite din comun pentru ca pana acum nu erau purtate decat ca accente si niciodata pe suprafete atat de mari: nuante de galben si verde fosforescent, turcoaz foarte deschis si intens, roz vibrant, ba chiar si portocaliu. Dintre culorile intense, dar mai potolite, se poarta in continuare verde (nuanta ierbii), albastru si rosu ca sangele.
Fusta maxi in vara 2012: ce imprimeuri se poarta
In vara asta se poarta foarte mult imprimeurile florale, animale si cele geometrice. Daca alegi imprimeuri florale, mai ales cele cu flori si frunze mari, vei obtine o tinuta romantica si boema; o astfel de fusta maxi se asorteaza bine cu o bluza simpla, eventual cu putina dantela - cum fusta este elementul central, ai grija sa nu mai porti alt obiect de imbracaminte incarcat. Daca alegi imprimeuri geometrice, gama nu este foarte variata: dungi orizontale sau verticale sau, la modelele mai complicate, motive africane cu triunghiuri si patrate; la fel, bluza nu trebuie sa fie foarte incarcata, de preferat fiind sa alegi o culoare uni. Imprimeurile animaliere sunt si ele foarte hot in vara 2012, insa stai departe de imprimeul leopard; alege imprimeuri cu pasari, pene, chiar si... insecte.
Fusta maxi in vara 2012: ce modele si materiale se poarta
Fiind vor ba de o fusta maxi, modelele nu pot fi altfel decat largi, eventual usor evazate in partea de jos. Unele fuste maxi au unul sau mai multe volane si pot fi decorate frumos cu dantela. Alege materiale usoare si vaporoase, din bumbac subtire sau in. Daca fusta este transparenta, poarta o pereche de pantaloni scurti uni pe dedesubt.
IDEI DE TINUTE CU FUSTA MAXI PENTRU VARA 2012 - UNI, CULORI NEON, NEGRU SI INTENSE
IDEI DE TINUTE CU FUSTA MAXI PENTRU VARA 2012 - UNI, CULORI PASTELATE
IDEI DE TINUTE CU FUSTA MAXI PENTRU VARA 2012 - IMPRIMEURI FLORALE

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre poarta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imprimeuri

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0