Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghid de shopping: cadouri potrivite pentru nativii din zodia Scorpionului

Ghid de shopping: cadouri potrivite pentru nativii din zodia Scorpionului
Iata ce cadouri ar trebui sa cumperi daca iubitul tau sau copilul unei prietene e nascut in zodia scorpionului...


Cei nascuti in zodia scorpionului adora misterele, asa ca o carte politista buna, clasica sau una scrisa de un autor contemporan va fi un cadou potrivit. Un parpalac sau o sapca a la Sherlock Holmes, o pipa frumos sculptata (chiar daca nu fumeaza) sau un carnetel de notite cu o coperta deosebita sunt cadouri la fel de potrivite pentru barbatul scorpion.

Zodia scorpionului este atrasa de orice este paranormal... o vizita la muzeul Iulia Hasdeu, carti de specialitate sau, in cel mai fericit caz o vizita la una din vestitele case bantuite de peste ocean ar fi cadouri pe care orice scorpion le va primi cu mare bucurie. Va fi o ocazie potrivita ca barbatul scorpion sa iti etaleze inteligenta, stapanirea de sine si calitatile sale de cavaler... pentru a te proteja pe tine.

Nativii din zodia scorpionului sunt mereu pentru schimbare. Barbatului scorpion ii place sa faca sport si miscare in aer liber asa ca poti cumpara orice cadou legat de asta, de la gantere si extensoare, pana la aparate mai sofisticate de sport sau o bicicleta. De asemenea, un obiect de imbracaminte sau un accesoriu in stilul care ii place sunt bine-venite.

Daca trebuie sa cumperi un cadou pentru un copil nascut in zodia scorpionului, trebuie sa stii ca lor le plac foarte mult puzzle-urile si orice tip de joc de strategie. Pentru copilul scorpion cumpara jocuri si cadouri practice care sa se potriveasca cu dorinta lor de a rezolva mistere: seturi de investigatie, telescop, binoclu, lupa, sapca gen Sherlock Holmes, carti cu detectivi, microscop...

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scorpion

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadouri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbatul

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0