Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plante si ierburi pentru plamani sanatosi

de Alina Negrutiu la 2014-04-24
Plante si ierburi pentru plamani sanatosi
De la inceputul anului, Europa a fost afectata de un val de infectii virale si bacteriene. Asa se intampla in fiecare sezon rece, numai ca, anul acesta, oamenilor le-a luat ceva mai multa vreme sa se vindece de o gama larga de simptome ale sistemului sistemului respirator. In acest caz, solutia ar fi sa prevenim si sa vindecam mai mult cu ajutorul naturii. Exista plante si ierburi care actioneaza direct mecanismele de vindecare din organism pentru a trata cauza. Nu numai ca sporesc imunitatea plamanilor, dar si vindeca infectiile si repara daunele la nivelul tractului respirator.


Iata cei buni vindecatori din natura:
Radacina de lemn dulce. In medicina traditionala chineza, lemnul dulce este introdus in mai multe formule decat oricare alta planta, pentru ca armonizeaza actiunile celorlalte. Lemnul dulce, datorita continutului de saponine, inmoaie membranele mucoaselui gatului si ale plamanilor si stomacului, dar si curata orice membrana mucoasa care are nevoie de sprijinul sistemului imunitar. Reduce iritatia gatului si are actiune expectoranta. 
Canabisul. Extractia si inhalarea uleiurilor esentiale canabinoide ale plantei neprocesate permite atenuarea iritatiilor cavitatii orale cauzate de fumat. Canabisul este una dintre cele mai eficiente plante anticancer din lume. Vaporizarea lui le permite ingredientilor activi sa stimuleze raspunsul imunitar al corpului si sa reduca drastic capacitatea de raspandire a infectiilor. 
Cimbrul. Lupta cu succes impotriva congestiei pulmonare. Cimbrul produce uleiuri antiseptice puternice clasificate ca antibiotice antifungice naturale. Ceaiul de cimbru elimina bacteriile si virusurile si este utilizat ca remediu pentru probleme pulmonare inca din antichitate.
Oregano. Are vitamine si nutrienti buni pentru sistemul imunitar, datorita continutului de carvacrol si acid rozmarinic. Acesti compusi sunt decongestionanti naturali si reductori de histamine cu beneficii pozitive directe asupra tractului respirator. Uleiul de oregano este foarte eficient impotriva stafilococului auriu, mai eficient chiar decat antibioticele.
Salvia. Uleiul esential de salvie si ceaiul de salvie sunt foarte utile in caz de probleme la plamani si afectiuni respiratorii obisnuite. Ceaiul de salvie este un tratament traditional pentru durerile de gat si tuse. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.45 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0