Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. Oz: Dieta de 5 zile care iti ofera mai multa energie si te ajuta sa slabesti

Dr.  Oz: Dieta de 5 zile care iti ofera mai multa energie si te ajuta sa slabesti
Timp de 5 zile iti poti scadea tensiunea, elimina toxinele si reduce pofta de dulciuri. Iata un plan de dieta care contine vitamine si iti ofera mai multa energie in numai 5 zile.


Te simti foarte obosita, lipsita de vlaga si energie? Inseamna ca dieta pe care o urmezi nu iti furnizeaza energia de care ai nevoie pe toata durata zilei.
Toate vitaminele sunt importante intr-o dieta sanatoasa si este important sa te axezi pe anumite zone ale corpului pentru a nu te simti epuizata.
Iata un plan de dieta care contine vitamine si minerale si iti ofera mai multa energie in numai 5 zile:
Prima zi
In prima zi planul miraculos se axeaza asupra plamanilor. Vitamina E este esentiala pentru sanatatea plamanilor. Cele mai bune surse de vitamina E sunt uleiurile vegetale de floarea soarelui, porumb si soia. Avocado, cerealele integrale, semintele de floarea soarelui, migdalele, morcovii sunt alte surse importante.
A doua zi
In a doua zi ne concetram asupra vitaminelor esentiale pentru creier. Vitamina D este esentiala pentru buna functionare a creierului, imbunatateste memoria si functiile cognitive. Somonul, tonul, laptele, cerealele si iaurtul sunt doar cateva surse bune de vitamina D.
Dr. Oz iti recomanda o alta sursa de vitamina D - ciupercile Portobello. Ciupercile Portobello sunt o sursa de nutrienti care pot reduce riscul de cancer si boli cardiovasculare. Numeroase studii au demonstrat ca aceste ciuperci au capacitatea de a combate radicalii liberi (ca si legumele intens colorate).
A treia zi
In a treia zi a planului ne concentram asupra intestinelor. Este indicat sa consumi alimente care contin vitamina B: carne, peste, ficat, cereale integrale, orez brun, seminte de floarea soarelui, fasole, linte, etc.
Dr. Oz recomanda o sursa buna de vitamina B pe care putini o cunosc: drojdia alimentara sub forma de fulgi. Aceasta se poate presara pe salate, fiind foarte nutritiva.
A patra zi
In a patra zi a dietei trebuie sa te concetrezi asupra ficatului. Vitamina K sustine functionarea normala a ficatului. Aceasta  se gaseste in galbenusul de ou, lapte, iaurt, soia, ficat.
O alta sursa de vitamina K este varza Kale (se poate consuma in salate). Varza Kale se inrudeste cu broccoli si cu conopida si are un gust delicios. Contine necesarul de fibre care se gasesc si in carne. Are in compozitia sa flavonoide, calciu, fibre si antioxidanti esentiali care au rolul de a preveni cancerul si bolile de inima.
A cincea zi
In ziua a cincea ne vom axa asupra glandei tiroide. Iodul este foarte important pentru functionarea optima a glandei tiroide. O sursa de iod sunt algele marine.
Algele marine sunt recunoscute pentru continutul bogat de vitamine, minerale, clorofila si antioxidanti.
Printre beneficiile aduse de alge se numara reducerea nivelului de colesterol rau, distrugerea celulelor canceroase, stimularea metabolismului, accelereaza arderea grasimilor etc. Algele marine pot fi consumate in salate, sosuri, supe si antreuri.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamina b

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamina d

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamina e

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016