O persoana care sufera de alergii alimentare trebuie sa identifice produsele care declanseaza alergia. Vom vedea in continuare care sunt alimentele care pot provoaca alergii.
Iata care sunt acestea!
1. Lapte
Alergia la produsele lactate sau lapte reprezinta o reactie imunologica la una sau mai multe proteine din lapte.
2. Oua
Simptomele alergiei la oua sunt eruptie cutanata, urticarie, prurit (mancarimi) si congestie nazala.
Alergia la oua apare din copilaria timpurie si dispare la foarte multi copii pana la varsta adolescentei.
3. Arahide
Alergia la arahide poate fi prezenta inca de la inceputul vietii, iar, de multe ori, nu poate fi depasita.
Copiii diagnosticati cu aceasta afectiune s-au confruntat cu simptomele alergiei inca de la prima expunere.
4. Nuci
Nucile pot provoca reactii alergice, asemenea altor fructe cu coaja lemnoasa.
Persoanele care sunt alergice la nuci pot avea reactii adverse la alune, migdale, pecan, fistic si asa mai departe.
5. Grau
Graul se gaseste in multe alimente, de aceea alergia la grau este mai greu de tinut sub control.
Persoanele care prezinta alergie la grau se lupta cu reactiile provocate de anticorpi.
>> Daca ti-a placut articolul, iti recomandam - Care sunt alimentele bogate in magneziu
Sursa foto: pexels.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!