O persoana care sufera de alergii alimentare trebuie sa identifice produsele care declanseaza alergia. Vom vedea in continuare care sunt alimentele care pot provoaca alergii.
Iata care sunt acestea!
1. Lapte
Alergia la produsele lactate sau lapte reprezinta o reactie imunologica la una sau mai multe proteine din lapte.
2. Oua
Simptomele alergiei la oua sunt eruptie cutanata, urticarie, prurit (mancarimi) si congestie nazala.
Alergia la oua apare din copilaria timpurie si dispare la foarte multi copii pana la varsta adolescentei.
3. Arahide
Alergia la arahide poate fi prezenta inca de la inceputul vietii, iar, de multe ori, nu poate fi depasita.
Copiii diagnosticati cu aceasta afectiune s-au confruntat cu simptomele alergiei inca de la prima expunere.
4. Nuci
Nucile pot provoca reactii alergice, asemenea altor fructe cu coaja lemnoasa.
Persoanele care sunt alergice la nuci pot avea reactii adverse la alune, migdale, pecan, fistic si asa mai departe.
5. Grau
Graul se gaseste in multe alimente, de aceea alergia la grau este mai greu de tinut sub control.
Persoanele care prezinta alergie la grau se lupta cu reactiile provocate de anticorpi.
>> Daca ti-a placut articolul, iti recomandam - Care sunt alimentele bogate in magneziu
Sursa foto: pexels.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
valabila 48h
