Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adormi greu? Iata 5 pasi pentru un somn bun

de Sunt Fericita la 2020-10-08
Adormi greu? Iata 5 pasi pentru un somn bun
Daca si tu te-ai saturat de numarat oi (sau alte activitati similare), trebuie sa stii ca te intelegem perfect. Insomniile ne dau adesea batai de cap si nu reusim sa gasim solutia ideala. Din fericire exista 5 pasi pentru un somn bun iar noi iti recomandam sa ii aplici din seara asta.


5 pasi pentru un somn bun si pentru a scapa de insomnii
 
Pasul 1: Asigura-te ca dormitorul tau este pregatit pentru o noapte linistita de somn. Este esential ca incaperea in care dormi sa fie aerisita, curata si ordonata. Foarte important: toate gadget-urile trebuie inchise cu doua ore inainte de a te pregati sa te culci – lumina albastra este extrem de daunatoare somnului.
 
Pasul 2: Poti aprinde o lumanare cu parfum subtil cu doua ore inainte de culcare. Uleiurile esentiale te vor relaxa de indata ce vei pasi in camera. Nu uita, insa, sa o stingi sau sa te asiguri ca este pusa intr-un loc sigur daca doresti sa o lasi sa arda pana la epuizare.
 
Pasul 3: Pregateste-ti o baie calda la care adaugi doua capacele de ulei esential. O imbaiere de 10-15 minute este exact cat ai nevoie pentru ca uleiul sa patrunda in vasele de sange, fie prin inhalatie, fie prin absorbire. Mareste-i efectul printr-un truc simplu de respiratie: inspira pe nas timp de 7 secunde si expira pe gura timp de 11 secunde. Acest exercitiu iti va calma bataile inimii si te va binedispune.
 
Pasul 4: Nu te grabi prea tare dupa baie sa te aranjezi. Ofera-ti cateva minute. Un masaj delicat cu ulei pe tot corpul, inclusiv pe talpi, in timp ce inhalezi adanc mireasma, va face minuni. O pastila de magneziu si esti gata sa te linistesti inainte de ora de culcare.
 
Pasul 5: Mai citeste cateva pagini si esti gata de culcare!
 
Atentie! Daca problemele tale cu somnul persista chiar si dupa ce incerci cei 5 pasi pentru un somn bun, ar fi indicat sa consulti un specialist. Somnul este esential pentru starea ta de sanatate, asa ca nu trebuie sa il ignori.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.3 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre somn

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tulburari de somn

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre probleme cu somnul

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0