Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimentul care te scapa de osteoporoza

de Sunt Fericita la 2020-05-14
Alimentul care te scapa de osteoporoza
Osteoporoza este considerata in prezent o boala, caracterizata prin reducerea densitatii minerale osoase, asociata cu compromiterea structurii osoase trabeculare, ceea ce predispune osul la fractura in urma unui traumatism de mica intensitate sau chiar in lipsa acestuia.


Odata instalata, aceasta afectiune este foarte greu de tratat. Singurul lucru care poate fi facut este sa o mentineti in stadiul in care sa afla, fara a-i permite sa mai evolueze. De aceea, este foarte important sa fiti atenta la simptomele acesteia si sa incercati sa o preveniti pentru a evita alte rezultate dureroase ale instalarii osteoporozei in corp. 
 
Alimentul-minune despre care vorbim este para. Aceasta nu este originara din Europa, ci a fost importata din America de Nord fiind cultivata pentru prima oara in Franta pe batranul continent european. Studiile efectuate pe pere au aratat ca acestea contin de 3-4 ori mai multi nutrienti si vitamine care lupta in apararea sanatatii oaselor si mentin o tarie a acestora, daca sunt consumate cu tot cu coaja. 
 
Continutul ridicat de vitaminca C si K si cuprul din acestea actioneaza impreuna ca niste agenti care ajuta la oxigenarea corecta a celulelor din corpul omenesc, protejandu-le de instalarea radicalilor liberi daunatori. Intr-acelasi timp, acidul boric din perele consumate cu tot cu coaja ajuta la retinerea eficienta a calciului in organism. Daca alegeti sa consumati produse lactate bogate in calciu impreuna cu perele, nu doar ca va veti pastra oasele sanatoase, ci veti putea sa si slabiti, dat fiind efectul diuretic produs de aceasta combinatie alimentara. 
 
Perele pot inlocui in dieta dumneavoastra alte alimente mai putin gustoase si care pot fi nesanatoase, asigurandu-va necesarul de fibre pentru o zi intreaga, daca veti consuma cel putin trei pere pe zi. O singura para poate sa acopere 25% din nevoia totala de fibre. 
 
Un alt avantaj important este redat de faptul ca acest fruct are grija si de sistemul cardiovascular, iar prin consumul zilnic de pere puteti scadea riscul de accident vascular cu pana 50%!

Miscarea, nu uitati, este vitala!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.3 din 5 - 28 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre osteoporoza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aliment

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0