Este un aliment recomandat pentru scaderea nivelului de colesterol rau. Totodata, stabilizeaza nivelul de zahar din sange si previne riscul bolilor grave de inima.
Ingrediente:
- 3 medalioane de somon;
- 2 lamai;
- rozmarin;
- ulei de masline;
- sare si piper.
Cum se prepara somonul la cuptor:
Rondelele de somon se asezoneaza cu sare si piper si se aseaza in tava in care am pus inainte hartie de copt. Se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie. Tava cu somon se introduce in cuptorul incins pentru 20 de minute, pana se rumeneste pestele.
Nu trebuie lasat foarte mult in cuptor pentru ca se usuca si nu va mai fi foarte fraged.
Va asigur ca este un preparat genial, are un gust minunat si poate fi servit alaturi de garnitura preferata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
