Puiul este fraged si suculent, nu se va usca deloc la cuptor.
Ingrediente:
- 1 pui;
- 100 g unt;
- 3 linguri ulei de masline pentru prajit;
- sare si piper negru proaspat macinat;
- 1 baton de scortisoara;
- 1 mana frunze de salvie;
- coaja rasă de la 2 lamai;
- 10 catei de usturoi;
- 500 ml lapte.
Asezonam puiul cu sare si piper si il prajim in ulei de masline. Il intoarcem pe toate partile pana prinde o crusta aurie (cca. 10 minute).
Apoi il punem intr-un vas termorezistent si adaugam celelalte ingrediente (untul, usturoiul, salvia, coaja de lamaie, scortioara) si la sfarsit laptele.
Punem capacul si il lasam in cuptor pentru o ora si jumatate, stropindu-l din cand in cand cu sosul din vas. Coaja de lamaie transforma laptele intr-un sos delicios.
Se poate servi cu piure de cartofi, legume la abur, etc.
Foto: www.framedcooks.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.02
din 5
- 23 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!