Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai vulnerabile momente din viata oricarui barbat

Cele mai vulnerabile momente din viata oricarui barbat
S-a descoperit recent ca mintea barbatilor nu este diferita de a femeilor, numai ca ajungem sa credem despre ei ca sunt de pe alta planeta tocmai datorita setarilor sociale in care suntem crescute noi, femeile versus ei, barbatii. Un barbat nu trebuie sa planga, nu are voie sa arate ca este slab, trebuie sa castige bine, sa stie sa joace fotbal si altele asemenea. Numai ca si ei sunt vulnerabili. Cel putin in anumite momente.


1. Ii spune prietena ca nu-l mai iubeste. Barbatul crede ca nu va mai iubi niciodata. Este, in fapt, decis sa nu mai iubeasca pe nimeni niciodata. Cativa ani mai tarziu, va iubi totusi din nou, dar este atat de terifiat, incat isi va marturisi dragostea numai prin telefon.
2. Cand politia ii spune sa traga pe dreapta, inima barbatului o ia la galop. Este un raspuns primar de genul ataca sau fugi. Ofiterul de politie are un pistol, asa ca fuga nu este o idee buna. Barbatul merge la marginea drumului si politistul se aropie. Brusc isi doreste sa fi fost femeie pentru a scapa de amenda. Femeile pot sa flirteze sau sa planga, dar un barbat nu poate flirta cu un politist si nici nu poate plange. Scena este cat se poate de infricosatoare: ofiterul vine inalt in dreptul geamului coborat al barbatului si cerceteaza cu lanterna masina acestuia. El va face tot ce i se spune.
3. Barbatul isi duce fetita la gradinita pentru prima oara in viata ei. Ea este in lacrimi, urla „Tati, nu ma lasa aici!” si barbatul se gandeste cine a fost nebunul care a decis ca toti copiii de trei ani trebuie dusi la grada. Barbatul stie ca, in cinci minute, copila va incepe sa rada si ca el, adultul, este el care sufera cu adevarat. Pentru ca se va gandi la copila lui toata ziua. Se va gandi la fiica lui toata viata in vreme ce ea, incetul cu incetul, se va indeparta de el. 
4. Cand avea numai cinci ani, barbatul dormea la prietenul lui David cate o noapte in week-end-uri. Numai ca ii era dor de parintii lui. In miezul noptii, parintii lui trebuiau sa vina dupa el. La 13 ani, s-a dus pentru prima data in tabara. Nu putea sa plece acasa, asa ca le-a scris parintilor cate o scrisoare in fiecare zi cat a fost departe de ei.
5. Barbatul merge cu tatal lui care sufera de declin mental la neurolog. Tatal barbatului, fost profesor stralucit, trebuie sa treaca printr-un minim examen mental. Este supranumit minim ca sa-l faca intentionat pe tatal barbatului sa se simta mic, insignifiant. Femeia care il administreeaza ii si insulta tatal. Il intreaba cine este presedintele tarii, desi omul a predat 50 de ani Dreptul. Tatal barbatului nu stie. Sau poate stie, dar nu-si gaseste cuvintele. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vulnerabilitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fetita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tata

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0