Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci,
- 50 ml de ulei,
- 1 legatura de marar,
- 1 legatura de patrunjel,
- 100 ml de vin,
- 4 cepe mari,
- 1 lamaie,
- piper rasnit,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, apoi se spala bine sub jet de apa. Se taie ciupercile in felii subtiri, pe lungime. Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit, intr-o cratita, in ulei fierbinte.
Cand ceapa s-a inmuiat, se adauga ciupercile taiate, piperul, apoi vinul, zeama de la o jumatate de lamaie si verdeata, spalata si tocata marunt. Se toarna apa rece cat sa acopere ciupercile si se lasa sa fiarba circa 45-50 de minute in cratita partial acoperita.
Se transfera mancarea pe un platou, se decoreaza cu felii de lamaie si se presara cu marar tocat marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!