Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci,
- 50 ml de ulei,
- 1 legatura de marar,
- 1 legatura de patrunjel,
- 100 ml de vin,
- 4 cepe mari,
- 1 lamaie,
- piper rasnit,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, apoi se spala bine sub jet de apa. Se taie ciupercile in felii subtiri, pe lungime. Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit, intr-o cratita, in ulei fierbinte.
Cand ceapa s-a inmuiat, se adauga ciupercile taiate, piperul, apoi vinul, zeama de la o jumatate de lamaie si verdeata, spalata si tocata marunt. Se toarna apa rece cat sa acopere ciupercile si se lasa sa fiarba circa 45-50 de minute in cratita partial acoperita.
Se transfera mancarea pe un platou, se decoreaza cu felii de lamaie si se presara cu marar tocat marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!