1. Orezul salbatic nu are gluten.
2. Nu contine sodiu: o veste buna pentru inima.
3. Dureaza cam o ora sa fie gatit, dar ofera, la final, un delicios gust de nuca.
4. Contine o cantiatte dubla de proteina fata de orezul brun.
5. Orezul salbatic poate fi mancat de diabetici, din doment ce este o planta, iar grauntele nu sunt rafinate. Bineinteles, sunt recomandate cantitati mici.
6. Este foarte bogat in antioxidanti, continand pana la 30 de ori mai multi antioxidanti decat orezul alb. Ceea ce inseamna ca un consum regulat de orez salbatic te protejeaza de boala si imbatranire.
7. Pentru ca are multe fibre, orezul salbatic te ajuta la digestie si la scaderea colesterolului „rau”.
8. Orezul salbatic este o buna sursa de minerala, cum ar fi forsorul, zincul si acidul folic, care-ti dau energie si iti protejeaza oasele.
9. Vitaminele A,C si E sunt esentiale pentru sanatate in general si pentru imuniatte. Orezul salbatic contine toate aceste vitamine vitale.
10. O portie de orez salbatic este mai saraca in calorii decat o portie din orice alt tip de orez, asa ca te poti bucura de el, fara teama de a te ingrasa.
Terapeutii recomanda acest aliment pentru tratarea unor boli cum ar fi depresia, starile de irascibilitate insotite de insomnii si de epuizare fizica si psihica.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.98
din 5
- 64 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!