Ingrediente necesare pentru maioneza de post
- 2 cartofi;
- o ceasca de ulei de floarea-soarelui;
- sucul stors de la o lamaie;
- muștar (dupa gust);
- sare;
- piper.
Cum se prepara maioneza de post
Pentru inceput, curata cartofii de coaja, apoi fierbe-i in apa cu putina sare. Dupa ce observi ca sunt gata, marunteste-i cat timp sunt calzi.
Adauga treptat ulei peste acestia, apoi combina cu suc de lamaie proaspat stors si cu mustar. Dupa ce reusesti sa obtii compozitia dorita, potriveste de sare si piper in functie de gusturile tale si ale familiei.
Ai vazut cat de simplu este sa faci maioneza de post? De acum poti sa folosesti aceasta reteta si cu alte ocazii, nu doar in perioada in care se tine post. Nimeni nu isi va da seama ca ai apelat la acest mic truc culinar.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.23
din 5
- 11 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!