Daca zilele trecute va tentam cu o reteta de chec cu cacao si nuca de cocos, astazi m-am gandit sa va ofer o portie de clatite de post cu dulceata de visine. Sunt foarte gustoase si se pregatesc rapid.
Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
- 250 g faina;
- 250 ml apa minerala;
- 100 ml ulei;
- 50 g zahar;
- un plic de zahar vanilat;
- sare.
Clatite de post - modalitate de preparare
Intr-un bol punem faina amestecata cu zaharul, zaharul vanilat si sarea. Adaugam apoi apa minerala si uleiul, amestecand usor cu telul pana obtinem o compozitie de consistenta smantanii.
Lasam compozitia la frigider aproximativ 1 ora, apoi facem clatitele. Neavand oua, compozitia trebuie lasata sa se odihneaza in jur de o ora pentru ca sa se incorporeze bine toate ingredientele.
Ungem tigaia cu ulei si adaugam un polonic din compozitia obtinuta. Clatitele se coc pe ambele parti si apoi se rastoarna pe o farfurie intinsa. Se umplu, dupa preferinte, cu miere sau dulceata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
