Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 retete de post simple si gustoase

de Alina Ilie la 2014-12-12
8 retete de post simple si gustoase
Postul este o metoda naturista recomandata pentru purificarea si reechilibrarea organismului care presupune eliminarea din alimentatie a produselor de origine animala (carne, lapte, branza, oua), axandu-ne pe produsele de origine vegetala (broccoli, fasole, linte, etc).


Tii post si nu stii ce sa mai gatesti? Cauti noi retete de post? Iti prezentam in randurile de mai jos 8 retete pentru Postul Craciunului:
O reteta ideala pentru perioada postului este salata de naut. Fiert, copt sau sub forma de hummus, nautul este un aliment ideal mai ales daca tii cura de slabire deoarece contine fibre care ofera senzatia de satietate.

In perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, unele dintre preparatele cel mai simplu de pregatit sunt supele. Supa de linte este foarte bogata in proteine si minerale. La fel de buna este si supa de rosii cu busuioc.

Daca iti plac supele creme, atunci cu siguranta vei aprecia reteta noastra de supa crema de morcovi cu usturoi si chimen. Morcovii contin vitamina A, esentiala pentru sanatatea ochilor, iar usturoiul si chimenul ne protejeaza de bolile sezonului rece.

Ai incercat salata de fasole verde cu tarhon? Fasolea verde contine de 2 ori mai mult fier decat spanacul, de aceea persoanele care au un deficit de fier in organism ar trebui sa o consume mai des, sub forma de salata.

Va oferim o alta reteta excelenta pentru post: chiftelute cu legume! Acestea pot fi consumate cu salata sau piure de cartofi. Simplu de pregatit, chiftelutele de legume sunt un deliciu pentru persoanele care tin post.

Chiar daca tinem post, asta nu inseamna ca nu putem sa ne delectam cu deserturi fara oua, lapte sau unt. Ai pofta de ceva dulce? Incearca reteta de clatite de post cu dulceata de visine!

Sau poate vrei sa incerci reteta de chec cu cacao si nuca de cocos. In mai putin de o ora poti servi un desert sanatos, care sa-ti indulceasca ziua. Este atat de aromat si pufos incat nici nu-ti vei da seama ca este vorba despre un dulce fara lapte, oua sau unt.


Sursa foto: www.boldsky.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete de post

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supa de rosii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0