Pentru o punga de 100 g soia, pune la fiert 1,5 litri de apa. Cand a inceput sa clocoteasca apa, adauga soia si lasa la fiert inca 15-20 de minute; in acest timp, soia se va inmuia si se va umfla. Adauga si condimente, dupa gust. Dupa 15-20 de minute, scurge de apa si foloseste soia ca orice tip de carne.
Pentru o mancare de soia care oricum va fierbe cu legumele, prepara astfel: lasa la fiert numai 10 minute in apa, si apoi restul sa fiarba odata cu leumele, pentru a trage aromele de acolo; nu uita ca in 20 de minute soia isi mareste volumul de aproape 5 ori, asa ca ai grija sa adaugi suficienta apa, incat sa nu se arda mancarea.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport
Lucrarea tiparita "Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport" este rodul unei experiente deosebite de aproape 25 de ani la catedra pe terenul sau in sala de sport la antrenament ca manager scolar profesor metodist expert formator in cadrul proiectului CRED sau diriginte a dlui profesor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste si Modalitati de crestere a colesterolului bun (HDL - Colesterol). >>
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.16
din 5
- 496 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!