Pentru o punga de 100 g soia, pune la fiert 1,5 litri de apa. Cand a inceput sa clocoteasca apa, adauga soia si lasa la fiert inca 15-20 de minute; in acest timp, soia se va inmuia si se va umfla. Adauga si condimente, dupa gust. Dupa 15-20 de minute, scurge de apa si foloseste soia ca orice tip de carne.
Pentru o mancare de soia care oricum va fierbe cu legumele, prepara astfel: lasa la fiert numai 10 minute in apa, si apoi restul sa fiarba odata cu leumele, pentru a trage aromele de acolo; nu uita ca in 20 de minute soia isi mareste volumul de aproape 5 ori, asa ca ai grija sa adaugi suficienta apa, incat sa nu se arda mancarea.
Bucatareala placuta!
Citeste si Modalitati de crestere a colesterolului bun (HDL - Colesterol). >>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.16
din 5
- 543 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!