Pentru o punga de 100 g soia, pune la fiert 1,5 litri de apa. Cand a inceput sa clocoteasca apa, adauga soia si lasa la fiert inca 15-20 de minute; in acest timp, soia se va inmuia si se va umfla. Adauga si condimente, dupa gust. Dupa 15-20 de minute, scurge de apa si foloseste soia ca orice tip de carne.
Pentru o mancare de soia care oricum va fierbe cu legumele, prepara astfel: lasa la fiert numai 10 minute in apa, si apoi restul sa fiarba odata cu leumele, pentru a trage aromele de acolo; nu uita ca in 20 de minute soia isi mareste volumul de aproape 5 ori, asa ca ai grija sa adaugi suficienta apa, incat sa nu se arda mancarea.
Bucatareala placuta!
Citeste si Modalitati de crestere a colesterolului bun (HDL - Colesterol). >>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
