Pentru o punga de 100 g soia, pune la fiert 1,5 litri de apa. Cand a inceput sa clocoteasca apa, adauga soia si lasa la fiert inca 15-20 de minute; in acest timp, soia se va inmuia si se va umfla. Adauga si condimente, dupa gust. Dupa 15-20 de minute, scurge de apa si foloseste soia ca orice tip de carne.
Pentru o mancare de soia care oricum va fierbe cu legumele, prepara astfel: lasa la fiert numai 10 minute in apa, si apoi restul sa fiarba odata cu leumele, pentru a trage aromele de acolo; nu uita ca in 20 de minute soia isi mareste volumul de aproape 5 ori, asa ca ai grija sa adaugi suficienta apa, incat sa nu se arda mancarea.
Bucatareala placuta!
Citeste si Modalitati de crestere a colesterolului bun (HDL - Colesterol). >>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.16
din 5
- 540 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!