3 ardei, preferabil de culori diferite
1 dovlecel
130 g faina
1-2 rosii
1 ceasca masline fara samburi
1 catel de usturoi
1 lingura ulei de masline sau de palmier
3 oua
1 plic praf de copt
sare
marar si smantana
Preparare:
Ardeii se spala, se curata se samburi si se taie in cubulete mici. La fel, dovlecelul se spala si se taie cubulete. Ardeii se frig putin in tigaie, cu o lingura de ulei, dupa care se adauga dovlecelul si se mai lasa 2 minute la foc mic. Se porneste cuptorul. Separat, intr-un castron mare, se amesteca ouale batute, rosiile si maslinele tocate marunt si usturoiul pisat, dupa care se incorporeaza faina si praful de copt; la final se adauga si amestecul de ardei si dovlecel. Drobul de legume se coace timp de 45 de minute. Se serveste rece, cu smantana si marar.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
