3 ardei, preferabil de culori diferite
1 dovlecel
130 g faina
1-2 rosii
1 ceasca masline fara samburi
1 catel de usturoi
1 lingura ulei de masline sau de palmier
3 oua
1 plic praf de copt
sare
marar si smantana
Preparare:
Ardeii se spala, se curata se samburi si se taie in cubulete mici. La fel, dovlecelul se spala si se taie cubulete. Ardeii se frig putin in tigaie, cu o lingura de ulei, dupa care se adauga dovlecelul si se mai lasa 2 minute la foc mic. Se porneste cuptorul. Separat, intr-un castron mare, se amesteca ouale batute, rosiile si maslinele tocate marunt si usturoiul pisat, dupa care se incorporeaza faina si praful de copt; la final se adauga si amestecul de ardei si dovlecel. Drobul de legume se coace timp de 45 de minute. Se serveste rece, cu smantana si marar.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!