Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 ceaiuri care te ajuta sa slabesti rapid

de Sunt Fericita la 2019-08-20
7 ceaiuri care te ajuta sa slabesti rapid
Ceaiurile pentru slabit sunt ideale pentru a elimina toxinele din corp, excesul de apa, dar si pentru a purifica organismul. Daca sunt introduse zilnic intr-un regim alimentar echilibrat, ceaiurile depurative ofera rezultate vizibile in scurt timp. Iata cele mai indicate ceaiuri pe care sa le consumi atunci cand vrei sa slabesti rapid!


Ceaiuri care te ajuta sa slabesti


 
Atunci cand tii o dieta de slabit, pentru a obtine rezultate imediate, medicii nutritionisti recomanda si consumul zilnic de ceaiuri din plante naturale. Ti-am facut o selectie cu cele mai bune ceaiuri pentru slabit. Iata care sunt acestea:
 
  • Ceai verde. Consumul de ceai verde ajuta la stimularea si arderea  grasimilor si mentine sub control nivelul colesterlului. Are proprietati diuretice si detoxifiante si poate fi consumat zilnic, inainte cu 30 de minute de fiecare masa. 

 
  • Ceai de papadie. Ceaiul de papadie preparat din frunze uscate ori din radacina uscata este recomandat in curele de slabire deoarece are capacitatea de a regla tranzitul intestinal si de a combate obezitatea. Este un ceai puternic detoxifiant hepatic si se pot consuma zilnic pana la 3 cani de ceai.

 
  • Ceai de urzica. Este recomandat in primul rand pentru reglarea nivelului de zahar din sange, dar si pentru a tine sub control pofta de dulce. Ceaiul de urzica stimuleaza eliminarea toxinelor din sange, rinichi deoarece este un excelent diuretic. 

 
  • Ceai de musetel. Recunoscut pentru proprietatile sale calmante, ceaiul de musetel este un stimulent pentru detoxifierea ficatului si sistemului digestiv. Este recomandat si in tratamentul pentru gastrite, enterite si colite datorita proprietatilor antimicrobiene.

 
  • Ceai de lamaie. Cu un continut ridicat de vitamina C, ceaiul de lamaie accelereaza functionarea metabolismului si te ajuta sa ajungi la senzatia de satietate mult mai repede.  Se pot consuma in fiecare zi intre 3 si 5 cani de ceai de lamaie, iar pentru prepararea lui nu trebuie decat sa fierbi cateva felii de lamaie in apa si sa le lasi la infuzat pentru cinci minute.

 
  • Ceai de menta. Recomandat imediat dupa masa deoarece imbunatateste functiile digestiei, ceaiul de menta este o bautura racoroasa care iti va taia pofta de mancare. Mare atentie in ce cantitate consumi ceaiul de menta deoarece acesta poate avea efect advers consipatia, fapt ce ingreuneaza dieta de slabit. 

 
  • Ceai negru. Cu proprietati asemanatoare cu cele ale ceaiului verde, ceaiul negru favorizeaza arderea grasimilor si intensifica functionarea metabolismului. Datorita substantelor: teaflavina si tearubigina, ceaiul negru controleaza nivelul glicemiei.

 
Pe langa ceaiurile prezentate mai sus, tot pentru slabit sunt eficiente si ceaiurile de cimbrisor, de rozmarin, de anason. Acestea actioneaza impotriva tesutului adipos, ajuta la combaterea celulitei si protejeaza stomacul.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.44 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0