1. Simti totul mai profund. Iti place sa procesezi informatia la un nivel profund, esti intuitiva si mergi la departe pentru a analiza lucrurile din cat mai multe puncte de vedere.
2. Esti mai reactiva din punct de vedere emotional. Persoanele foarte sensibile vor reactiona mai mult intr-o situatie data, de exemplu, esti mai empatica fata de problemele prietenilor. Si te gandesti mai mult la cum ar reactiona o alta persoana in fata unui eveniment negativ.
3. Esti probabil obisnuita sa auzi „Nu o lua personal” si „De ce esti atat de sensibila?”.
4. Preferi sa faci sport de una singura. Eviti sporturile de echipa unde ai senzatia ca toata lumea iti urmareste fiecare miscare. Iti place sa mergi cu bicicleta, sa alergi, sa mergi pe munte.
5. Iti ia mai mult sa iei o decizie. Esti mai constienta la subtilitati si la detalii care ar putea sa-ti ingreuneze deciziile. Chiar daca nu este vorba o decizie de tip „bun” sau „rau” (de exemplu, este imposibil sa alegi o aroma „rea” de inghetata), iti cantaresti decizia in functie de fiecare rezultat posibil.
6. Esti extrem de orientata inspre detalii. Observi totul in jurul tau, de la pantofii noi ai colegei la cresterea sau scaderea presiunii atomosferice.
7. Nu esti neaparat introvertita. De fapt, aproape 30% dintre persoanele foarte sensibile sunt extrovertite.
8. Lucrezi bine in echipa. Pentru ca ai o gandire atat de profunda, esti un membru valoros al echipei. Totusi, esti mai potrivita in roluri din care nu trebuie sa iei decizia finala. De exemplu, daca esti membra a unei echipe medicale. Esti valoroasa cand vine vorba de analizarea argumentelor pro si contra in ceea ce priveste necesitatea operatiei, in vreme ce altcineva pune punctul pe i, zicand ca acum mergem in sala de operatie sau nu mai mergem in acest caz.
9. Esti mai predispusa la anxietate sau depresie (dar numai daca ai avut experiente negative in trecut). Daca ai trecut printr-o serie de experiente negative, mai ales in copilarie, asa ca nu te simti sigura pe lume sau acasa ori la scoala, sistemul tau nervos este setat pe „anxios”. Dar un mediu familial pozitiv te poate proteja de acest lucru. Parintii unor astfel de copii trebuie sa inteleaga ca sunt copii minunati, numai ca trebuie tratati cu multa grija.
10. Plangi cu mai multa usurinta. De aceea este important sa te feresti de situatiile care pot declansa acest efect.
Sursa: Huffington Post
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!