Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti sensibila? Inseamna ca...

Esti sensibila? Inseamna ca...
Te intereseaza adesea ce simt ceilalti? Preferi spatiile de munca mai linistite in defavoarea celor haotice? Daca ai raspuns da, se prea poate sa fii extrem de sensibila. Aceasta trasatura de personalitate nu este una negativa, ci, dimpotriva, reuneste o multitudine de caracteristici pozitive.


1. Simti totul mai profund. Iti place sa procesezi informatia la un nivel profund, esti intuitiva si mergi la departe pentru a analiza lucrurile din cat mai multe puncte de vedere.
2. Esti mai reactiva din punct de vedere emotional. Persoanele foarte sensibile vor reactiona mai mult intr-o situatie data, de exemplu, esti mai empatica fata de problemele prietenilor. Si te gandesti mai mult la cum ar reactiona o alta persoana in fata unui eveniment negativ.
3. Esti probabil obisnuita sa auzi „Nu o lua personal” si „De ce esti atat de sensibila?”. 
4. Preferi sa faci sport de una singura. Eviti sporturile de echipa unde ai senzatia ca toata lumea iti urmareste fiecare miscare. Iti place sa mergi cu bicicleta, sa alergi, sa mergi pe munte.
5. Iti ia mai mult sa iei o decizie. Esti mai constienta la subtilitati si la detalii care ar putea sa-ti ingreuneze deciziile. Chiar daca nu este vorba o decizie de tip „bun” sau „rau” (de exemplu, este imposibil sa alegi o aroma „rea” de inghetata), iti cantaresti decizia in functie de fiecare rezultat posibil. 
6. Esti extrem de orientata inspre detalii. Observi totul in jurul tau, de la pantofii noi ai colegei la cresterea sau scaderea presiunii atomosferice.
7. Nu esti neaparat introvertita. De fapt, aproape 30% dintre persoanele foarte sensibile sunt extrovertite. 
8. Lucrezi bine in echipa. Pentru ca ai o gandire atat de profunda, esti un membru valoros al echipei. Totusi, esti mai potrivita in roluri din care nu trebuie sa iei decizia finala. De exemplu, daca esti membra a unei echipe medicale. Esti valoroasa cand vine vorba de analizarea argumentelor pro si contra in ceea ce priveste necesitatea operatiei, in vreme ce altcineva pune punctul pe i, zicand ca acum mergem in sala de operatie sau nu mai mergem in acest caz.
9. Esti mai predispusa la anxietate sau depresie (dar numai daca ai avut experiente negative in trecut). Daca ai trecut printr-o serie de experiente negative, mai ales in copilarie, asa ca nu te simti sigura pe lume sau acasa ori la scoala, sistemul tau nervos este setat pe „anxios”. Dar un mediu familial pozitiv te poate proteja de acest lucru. Parintii unor astfel de copii trebuie sa inteleaga ca sunt copii minunati, numai ca trebuie tratati cu multa grija. 
10. Plangi cu mai multa usurinta. De aceea este important sa te feresti de situatiile care pot declansa acest efect. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sensibilitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre luarea deciziilor

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0