Acum, si tu, si eu stim ca acesta nu era un Parinte. Si inca nu ti-am spus ca nici macar nu-si incuraja fiul – banuiesc ca era prea ingrijorat ca ar fi putut fi invins. Sigur, nu-i poti lasa intotdeauna pe copii sa te intreaca la absolut orice – ar fi ingrozitor de arogant din partea ta. Poti s-o faci cand au 2 ani, dar nu-i mai poti pacali cand au 12. Dar pot si ei castiga din cand in cand; tot ceea ce trebuie sa faci este sa nu te straduiesti atat de absurd de tare ca tatal cu tenisul. Si ii poti incuraja atunci cand pierd: „Cand o sa ai lovitura de rever la fel de buna ca dreapta, n-o sa mai am nici o sansa.“
Iar daca la tenis nu sunt inca asa de buni ca tine, du-te si catara-te in copaci cu ei. Sau inoata. Sau faceti impreuna prajituri. Sau cantati la pian. Sau jucati jocul preferat la PlayStation. Gaseste ceva ce ei fac mai bine decat tine si faceti impreuna lucrul acela. Este cu mult mai distractiv decat sa castigi (cel putin cand e vorba despre copilul tau).
Si inca ceva. Ce crezi ca l-a invatat tatal tenisman pe copilul lui despre cum sa piarda? Nimic. Zero. Canci. Tot ce i-a comunicat a fost: „Ai grija ca asta sa nu ti se intample niciodata.“ Si-a ratat sansa de a-i demonstra copilului cum sa piarda cu gratie. De fapt, nu-i asa de rau sa pierzi atata vreme cat stii cum sa pierzi.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.25
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!