Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghid de initiere in yoga. Traieste-ti viata la potentialul maxim!

de Alina Ilie la 2024-01-18
Ghid de initiere in yoga. Traieste-ti viata la potentialul maxim!
Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti transforma in bine viata, corpul si destinul, de a-ti dezvolta personalitatea, de a te autocunoaste.


Daca vei urmari din exterior un antrenament de yoga, probabil te vei intreba cum poate fi relaxant si confortabil sa stai in cap sau intr-o pozitie contorsionata, cu picioarele incrucisate si cu corpul indoit in mod nefiresc.

Dar dupa ce vei incepe sa practici yoga si vei invata sa procedezi corect, vei intelege efectele sale pozitive. Si vei avea surpriza sa descoperi ca tehnicile yoga nu aduc doar beneficii fizice, ci si imbunatatiri in multe alte aspecte ale vietii.

Prin yoga vei fi capabil sa castigi un sentiment de constientizare a corpului tau si a gandurilor tale. Iti vei putea controla respiratia si vei fi capabil ca la fiecare inhalare sa acumulezi energie pozitiva, iar la fiecare expiratie sa arunci toate gandurile negative. Astfel vei crea o conexiune pozitiva intre minte si corp, care iti va aduce numai avantaje.

3 lucruri esentiale de stiut despre yoga

1. Cine poate practica yoga?

Yoga se adreseaza tuturor, fara niciun fel de restrictie legata de sanatate, varsta sau experienta prealabila. Yoga te invata sa iti descoperi echilibrul si respiratia naturala, sa iti sporesti puterea de concentrare si atentia, sa iti corectezi atitudinea fata de propria persoana si fata de viata. Yoga este pentru absolut oricine, pentru toate varstele si pentru toate temperamentele.

2. De ce este importanta alimentatia in practica yoga?

Conform invataturii milenare yoghine, esti intr-o mare masura ceea ce mananci. Hrana pe care o consumi se regaseste in final in fiecare celula a corpului tau, influentandu-ti nu numai vitalitatea si sanatatea fizica, ci si modul de a gandi si trairile spirituale.

3. Chiar este posibila vindecarea prin yoga?

Ani de zile, yoga a primit elogii pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului: ea ofera vindecare, intinerire, tonifiere generala, dar si o minte echilibrata, capabila sa gaseasca mai usor solutii la problemele cotidiene.

NU UITA!
Practicand yoga in mod regulat, ai posibilitatea de a-ti trai viata la potentialul ei maxim! Acorda-i o sansa! Va dura o perioada pana vei invata sa iti relaxezi corpul si mintea, dar dupa aceea efortul depus va fi rasplatit inzecit.

Acum ai tot ce te intereseaza despre YOGA, in lucrarea 50 de exercitii yoga pentru relaxare. Ghid practic pentru incepatori. Detalii aici>>


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre exercitii yoga

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre practica yoga

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre beneficii pentru sanatate

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0