Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In sfarsit, in Romania: Dieta Raw Vegan! Ghidul practic este disponibil aici!

In sfarsit, in Romania: Dieta Raw Vegan! Ghidul practic este disponibil aici!
O silueta perfecta, un corp de admirat, ten de invidiat, piele ferma si supla, par matasos, dinti albi si sanatosi ... iata doar cateva aspecte la care visam des. Si dramatic este faptul ca pentru multi dintre noi, ele vor ramane la stadiul de vis. Nu vor deveni realitate pur si simplu pentru ca nu suntem dispusi sa fac un pas in fata si sa incepem sa punem ordine in propria noastra viata.


Pentru cei care au auzit deja despre dieta raw vegan, lucrurile sunt cat se poate de simple. Pentru restul, iata definitia cea mai clara: mananci la fel ca un vegetarian, doar ca fara foc! Cu alte cuvinte, folosesti aceleasi ingrediente ( legume, fructe, seminte), dar nu incalzesti nimic, nu prepari la foc, nici aragaz, nici microunde.
Per total, cum ar spune multi, mancam ca Adam si ca Eva, roadele pamantului asa cum ne-au fost ele lasate. Dr. Edward Howell (primul cercetator care a recunoscut importanta enzimelor din alimentatie pentru nutritia omului) afirma, acum mai bine de 80 de ani: "Enzimele sunt "muncitorii" care cladesc "cu mana lor" intregul corp fizic, folosind in acest scop proteine, glucide si grasimi. Organismul este ca un depozit in care exista toate materialele de constructie, insa fara muncitori, el nu poate incepe constructia".
Si sa tinem cont de faptul orice temperatura mai mare de 42 de grade Celsius distruge orice enzima in proportie de 100%! Mai mult, prin tratare termica, 35-50% dintre vitamine si minerale sunt distruse. Asa ca realizam faptul ca, in prezent, o mare parte din hrana noastra nu mai este vie, nu mai aduce un aport mare de vitamine, minerale de enzime necesare pentru un organism sanatos.
Pentru cei interesati sa afle mai multe detalii despre dieta raw vegan, s-a lansat un ghid esential ca ofera toate informatiile necesare. Ghidul poate fi consultat si comandat aici >>>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre raw vegan

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta raw vegan

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta vegan

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vegan

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0