Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plante pentru lupta impotriva anemiei

de Sunt Fericita la 2020-07-17
Plante pentru lupta impotriva anemiei
Anemia se manifesta destul de vizibil si, in cazuri mai grave, poate ajunge chiar sa aiba simptome agresive. Printre primele semne ale acestei afectiuni se numara: starile de ameteala, episoadele de pierdere a vederii, frisoanele, paloarea pielii, starile de oboseala si tulburarile de concentrare sau constipatia. Scaderea in greutate este un alt semn al anemiei care nu trebuie ignorat.


Anemia este o afectiune care apare atunci cand organismul nu poate sustine o inmagazinare de aer suficienta si propice dar si atunci cand arderea nu este eficienta. Aceasta este data de insuficienta de globule rosii.

Anemia este de mai multe tipuri. Ea poate fi clasificata cel mai simplu in 5 categorii mari:
  • anemia falciforma;
  • anemia pernicioasa;
  • anemia aplastica;
  • anemia deficitului de acid folic;
  • anemia cauzata de deficienta de fier.
 
Ultima mentionata este si cea mai des intalnita, intrucat apare la frecventa ridicata in randul adolescentilor si a varstnicilor.
 
Exista multe tratamente in momentul de fata pentru anemiei, insa nu exista niciun medicament mai bun ca preventia. De aceea, noi venim in sprijinul dumneavoastra cu cateva propuneri care sa va ajute sa va feriti de anemie. 
 
Nu vom vorbi despre medicamente scumpe sau despre metode prin care sa cheltuiti foarte multi bani, ci despre o banala plimbare prin piata pentru a va cumpara cateva legume foarte importante. 
 
In primul rand ar trebui sa stiti ca morcovii nu va ajuta doar la pastrarea sanatatii ochilor, ci vin in sprijinul dumneavoastra si atunci cand e vorba de anemie. 100 de ml de suc de morcov cu miere de albine si apa, consumat timp de doua saptamani va avea grija de dumneavoastra pentru a nu suferi de afectiunile aduse de anemie. La fel si hreanul, insa aici vorbim despre 10-15 g de radacina de hrean care trebui maruntita in jumatate de litru de apa. 2-3 cani pe zi din acest suc vor constitui un remediu, dar si o preventie foarte eficiente!
 
Urzica este deja renumita in tratarea mai multor afectiuni, insa intr-acelasi timp are un efect extraordinar asupra persoanelor care se simt un pic mai slabite. 
 
O mare atentie se acorda curei cu grau incoltit (2-3 lingurite intr-un paharel cu lapte, de 3 ori pe zi, timp de 15-20 zile in fiecare trimestru), avand efecte benefice datorita complexului de vitamine si de enzime naturale. Dupa 7-10 zile se poate constata imbunatatirea starii de sanatate si de vitalitate.
 
Nu poate fi neglijata cura cu drojdie de bere, care contine 17 vitamine, indeosebi complexul B14, saruri minerale si 46% proteine. Dupa dispersarea a 4 linguri drojdie in 500 ml lapte sau suc de rosii si fructe, cu adaosul unei linguri de miere de albine, se bea un pahar intre mese si unul seara, la culcare, fiind o bautura foarte bogata in proteine, vitamine, fier, calciu si alte minerale.

Nu uita ca e important sa te mentii hidratata si sa ai un somn corespunzator!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre plante

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre anemie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre anemia

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0