Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produse alimentare congelate pe care sa nu le mai cumperi

de Sunt Fericita la 2019-03-08
Produse alimentare congelate pe care sa nu le mai cumperi
Ti s-a intamplat sa iti fie extrem de pofta de ceva dulce si asa sa ajungi in fata vitrinei cu produse congelate de unde sa alegi o minunata placinte de visine? Ei bine, preparatele de-a gata, mai exact alimentele congelate care nu necesita prea mult timp de gatire nu sunt deloc sanatoase, iar mai jos iti spunem ce alimente congelate sa nu mai cumperi niciodata!


Alimentele congelate pot fi un real pericol pentru sanatatea organismului, asa ca este extrem de important sa fim atenti la ce produse cumparam. Mai jos ti-am facut un top al produselor congelate pe care nu trebuie sa le mai cumperi de acum inainte din marile magazine. Iata care sunt!
 
Orez. Orezul prefiert si congelat din magazine este cu mult mai scump decat cel pe care l-ai putea prepara acasa si pe care l-ai pastra in congelator, imediat dupa preparare. Renunta sa mai cumperi din supermarket orez congelat, ci alege sa il prepari in confortul propriei locuinte deoarece va fi cu mult mai gustos si vei economisi si bani.
 
Paste fainoase. Pastele congelate pe care le gasesti in magazine sunt pline de grasimi si de sare. Cel mai indicat este sa gatesti acasa paste fainoase proaspete si in felul acesta vei avea control asupra alimentelor pe care le consumi.
 
Batoane de peste. Acest tip de preparat contine extrem de multe grasimi si sare, ingrediente deloc recomandate pentru sanatatea organismului. Chiar daca se gatesc foarte usor, batoanele congelate din peste nu sunt o solutie pentru masa.
 
Burgeri vegetali. Burgerii contin carbohidrati si grasimi nesanatoase pe care corpul le absoarbe instant si care pot duce la scaderi bruste ale glicemiei. Indiferent de tipul lor, burgerii congelati nu sunt o solutie sanatoasa pentru cina.
 
Mancare chinezeasca. Daca esti un iubitor al bucatariei asiatice, mancarea congelata nu este tocmai o solutie buna. Carnea de vita, legumele sau sosurile pe care le gasesti congelate in cutiile cu mancare chinezeasca contin o multime de E-uri, grasimi si sare, iar efectele negative in urma consumului sunt imediat vizibile.
 
Pizza. Cu siguranta este alimentul cel mai des cumparat. Din lipsa de timp, pizza congelata este solutia multora dintre noi atunci cand ne este foame. Deloc o varianta sanatoasa, pizza congelata este plina de aditivi, conservanti, sare si grasimi. 
 
Cartofi congelati gata de prajit. Cartofii prajiti sunt de evitat in mod normal deoarece contin prea mult ulei, insa cartofii congelati sunt cu adevarat o bomba calorica. Sunt plini de sare, grasimi si calorii si nu aduc niciun beneficiu organismului.
 
Produse de patiserie. Placinta, cornulete sau foietaje cu branza, toate ar trebui evitate daca sunt congelate. Chiar daca pot fi un desert gustos si rapid, ingredientele din compozitie nu sunt deloc sanatoase.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.59 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0