Ingrediente:
- 3 oua,
- 2 galbenusuri,
- 500 g faina,
- 200 g branza,
- 2-3 linguri smantana,
- 20 ml ulei,
- un varf de cutit de sare.
Mod de preparare:
Pentru umplutura se poate folosi branza sarata (telemea), feta, branza de vaci proaspata.
Prepara un aluat ca o smantana mai subtire din ouale intregi, faina, sare, 2-3 linguri ulei si apa intr-un blender sau amesteca ingredientele intr-un castron cu un tel sub forma de para sau cu mixerul. Incepe sa coci clatitele.
Prepara umplutura din branza data pe razatoare sau zdrobita cu furculita, dupa caz, smantana si galbenusurile de ou (cine vrea poate sa puna si zahar). Pune pe fiecare clatita cate o lingura de umplutura si intinde-o cam pe trei sferturi din suprafata. Ruleaza clatita din partea cu umplutura spre cealalta parte. Daca pui zahar, mai poti adauga stafide, miez de nuca, bucatele de rahat, jeleu, coaja de lamaie sau zahar vanilat, dupa gust.
Sunt mai bune calde, dar se pot consuma si reci, sunt la fel de gustoase.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!