Ingrediente:
- 1 kg de muschi de vaca,
- 200 ml de ulei,
- 3 cepe,
- 500 g de ciuperci,
- 3 linguri cu bulion,
- 1 lingura cu pasta de ardei,
- 150 ml de smantana,
- 1 kg de cartofi,
- 1 lingura cu faina,
- 2 linguri cu mustar,
- 50 g de unt,
- ½ capatana de usturoi,
- 1 lingua cu verdeata,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Muschiul se taie in fasii subtiri de 2-3 cm. Se sareaza fasiile de carne si se prajesc intr-o cratita, in ulei. Se muta bucatile de carne intr-o alta cratita. In uleiul ramas, se caleste ceapa taiata marunt, se adauga faina, se rumeneste, se stinge cu pasta de ardei, bulion si apa. In acest sos se pun carnea, piperul si usturoiul taiat marunt.
Se potriveste mancarea de sare si se lasa sa fiarba cca 60 de minute. Ciupercile se curata, se spala, se taielamele fine si se calesc in unt, se adauga apoi la carne mustarul si smantan si se fierb impreuna, 10-15 minute.
Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Mancarea se serveste cu verdeata, tocata marunt pe deasupra si cu garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!