Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta BIO: Dulceata de catina

Reteta BIO: Dulceata de catina
Reteta BIO: Dulceata de catina

Fructele de catina pot fi consumate proaspete sau congelate si pot fi incluse in diverse preparate culinare. Catina este o planta medicinala recomandata pentru afectiuni precum ulcerul gastric si duodenal, diaree, reumatism, alergii, urticarie, etc. Iata o reteta bio de dulceata de catina!


Catina contine o gama variata de vitamine necesare organismului (A, B, E, K, P) si minerale precum calciu, magneziu, fier, potasiu, betacaroten, pectina.
Stiai ca fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele?
Este un adjuvant puternic in tratarea afectiunilor oftalmologice, coronariene, hipertensiunii arteriale si a gingivitelor. Uleiul de catina contine de 10 ori mai mult caroten decat morcovul si este utilizat in industria farmaceutica, alimentara si cosmetica.
Iti voi prezenta astazi o reteta BIO de dulceata de catina.
Ingrediente:
- 1 kg boabe de catina;
- 800 g zahar;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Bacalaureat 2019 Teste rezolvate la limba si literatura romana profil real


Teste in conformitate cu  programa BAC la limba si literatura romana 2019 Copilul dvs se afla in fata unui pas important din viata lui examenul de bacalaureat altadata numit si examenul de maturitate   Sunteti ingrijorat E normal Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna accesul la o anumita facultate ba chiar si...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 700 ml apa.

Consumul ceaiului de catina are mai multe beneficii pe care le poti gasi aici

Preparare Dulceata de catina
1. Se spala bine fructele de catina.
2. Se prepara un sirop din apa si zahar care se fierba circa un sfert de ora. Dupa ce se leaga siropul, se adauga fructele de catina si se amesteca din cand in cand.
3. Se ia spuma de deasupra.
4. Se lasa la fiert pana cand este bine legata si are o nuanta de portocaliu-inchis.
5. Dupa ce se raceste, dulceata de catina se pune in borcane inchise ermetic si se depoziteaza in camara.
Este foarte sanatoasa si se poate consuma la micul dejun.
Incerci si tu aceasta reteta de dulceata de catina?

Pentru cei interesati de aceasta planta pot afla mai multe informatii din articolele urmatoare despre cum se cultiva catina si metodele de inmultire precum si afectiunile tratate in mod natural. 




Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.01 din 5 - 61 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre catina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamina c

Spune-ne opinia ta despre "Reteta BIO: Dulceata de catina"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 5 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Reteta BIO: Dulceata de catina"

Dorin tudoreanu @ 18-Aug-2017
"Nu prea e bio dacă adăugați apa. Fructele spălate le amestecați cu zahăr și zeama stoarsă de la 1-2 lamai în funcție de cantitate. Fructele astfel ,,tratate,, le lăsați până a doua zi sa se odihnească,adică să lase suc,apoi le puneți la foc mic câteva minute,mestecând .După ce sunt acoperite de suc fierbeți la foc mic spumând cca 1 ora,până când capătă consistența dorită. După gust de pot adăuga feliute de lămâie,baton de vanilie,scorțișoară etc Pofta buna!"

Cele mai citite articole

Kilogramele in plus iti dau batai de cap? Incerci sa slabesti, insa nu reusesti? Atunci inseamna ca ...
Consumul de ton ofera numeroase beneficii pentru sanatate, printre care - reducerea tulburarilor ...
Vitamina A, cunoscuta si sub numele de retinol, reprezinta un nutrient foarte important pentru ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0