Caisele sunt o sursa excelenta de vitamine si minerale. Au un miros placut, sunt racoritoare si ne ofera multa energie.
Aceste fructe minunate scad nivelul colesterolului, inhiba pofta de mancare, previn bolile cardiovasculare, cancerul de colon si de stomac.
Pentru aceasta dulceata ai nevoie de caise foarte coapte.
Ingrediente:
-2 kg de caise;
- 1 kg de zahar;
- 700 ml apa;
- zeama de la o lamaie.
Dulceata de caise - modalitate de preparare
1. Se spala caisele si se scot samburii.
2. Se face un sirop din apa si zahar. Cand siropul este bine legat, se adauga caisele, amestecand din cand in cand.
3. Se indeparteaza spuma de deasupra.
4. La final se adauga zeama de lamaie si se mai lasa sa fiarba cateva minute.
Incearca si tu aceasta reteta de dulceata de caise!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!