Caisele sunt o sursa excelenta de vitamine si minerale. Au un miros placut, sunt racoritoare si ne ofera multa energie.
Aceste fructe minunate scad nivelul colesterolului, inhiba pofta de mancare, previn bolile cardiovasculare, cancerul de colon si de stomac.
Pentru aceasta dulceata ai nevoie de caise foarte coapte.
Ingrediente:
-2 kg de caise;
- 1 kg de zahar;
- 700 ml apa;
- zeama de la o lamaie.
Dulceata de caise - modalitate de preparare
1. Se spala caisele si se scot samburii.
2. Se face un sirop din apa si zahar. Cand siropul este bine legat, se adauga caisele, amestecand din cand in cand.
3. Se indeparteaza spuma de deasupra.
4. La final se adauga zeama de lamaie si se mai lasa sa fiarba cateva minute.
Incearca si tu aceasta reteta de dulceata de caise!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii






























