Fasolea verde este o sursa buna de potasiu, care imbunatateste circulatia sangelui si reduce riscul de infarct. Fibrele din compozitie regleaza digestia si previn constipatia, iar fierul intareste imunitatea si este important pentru toate functiile organismului.
Putine persoane stiu ca fasolea verde este bogata in proteine si poate inlocui cu succes carnea de pui sau de porc.
Trebuie stiut, de asemenea, ca fasolea verde intareste sistemul imunitar, previne aparitia diabetului si lupta cu infectiile.
Poate fi consumata si de persoanele care tin cura de slabire deoarece inhiba senzatia de foame si ofera mai multa energie.
Ingrediente pentru salata de fasole verde:
- 700 g fasole verde;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI
Lucrarea Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizarea in invatamantul prescolar ofera solutii practice si punctuale cu ajutorul carora poti obtine punctaj maxim la examenul de tiltularizare Axata pe experienta examenelor de titularizare precedente procente de promovabilitate identificarea si eliminarea problemelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- 1 legatura de patrunjel;
- 7 linguri de maioneza;
- 5 catei de usturoi;
- sare si piper.
Salata de fasole verde cu usturoi - modalitate de preparare
1. Fasolea verde se fierbe in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert, se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune apoi intr-un bol.
2. Peste fasolea verde din bol se adauga maioneza, usturoiul pisat si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se decoreaza cu patrunjel verde.
In 10 minute aveti o salata de vara foarte gustoasa!
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.2
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole