Ingrediente
- 6 cotlete de miel,
- unt,
- pesmet,
- branza rasa,
- 1 ou,
- sos de rosii.
Mod de preparare:
Se incalzeste untul intr-o tigaie si se pun cotletele in el. Cand s-au inmuiat, se scot cotletele si se tavalesc in pesmet si in branza rasa.
Se bate apoi oul intreg si se trec prin el cotletele, apoi se tavalesc din nou in branza si pesmet.
Se inmoaie din nou in unt si se frig pe gratar la foc domol. Se servesc cu sos de rosii.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!