Aveti nevoie de:
- 2 kg dovlecei
- 6 oua
- 1 ceapa
- 1 legatura patrunjej
- boia dulce
- sare, piper si ulei
Cum se face:
Spalati bine dovleceii, ii decojiti si razuiti intr-un bol. Adaugati sare din plin si ii amestecati bine, iar apoi ii lasati sa se scurga intr-o sita.
Puneti dovleceii razuiti in tigaie la calit in putin ulei, adaugati apoi si ceapa si amestecati constant.
Intre timp puneti cele sase oua intr-un bol, adaugati sare si piper dupa gust si amestecati bine. Rasturnati compozitia in tigaia cu dovlecei.
Adaugati boia, sare si piper si lasati compozitia la foc mic pana cand ouale se incheaga complet. La final puteti adauga patrunjelul.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.57
din 5
- 7 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!